Priložnosti

Klub mariborskih študentov tudi letos vabi mlade bende na KMŠ oder

Tradicionalni projekt Kluba mariborskih študentov, KMŠ oder, bo tudi letos v sklopu Festivala Lent omogočal mladim glasbenikom predstavitev širši množici. Društvo KMŠ prijave zbira do 17. 4. 2022. 

“Še veš, kakšen je občutek, ko si na odru res čisto svoboden? Ko cela ulica mladih utripa v ritmu tvoje glasbe?Točno to je KMŠ oder,” pravijo v Klubu mariborskih študentov. KMŠ oder nam bo tokrat že osmič popestril poletne večere. V preteklih letih je na odru nastopilo že veliko nadobudnih umetnikov in umetnic. Med njimi pa tudi nekaj uveljavljenih imen, kot so Koala Voice, Joker Out, Emkej, Bilbi, Adi Smolar 

V Klubu mariborskih študentov sporočajo še to: “Če ste zadnji dve leti preživeli doma, v coni udobja in negotovosti – potem je čas, da spet stopite v “spotlight” našega odra brez strehe. Zdaj pa res ni več izgovorov!”

Če si star do 30. let in prihajaš iz Štajerske, te vabimo, da sebe ali svojo glasbeno skupino do 17. 4. 2022 prijaviš na razpis za nastop, ki ga najdeš na Facebook strani Kluba mariborskih študentov 

Tudi letos bodo obiskovalci izbirali glasbeno točko, ki jih bo najbolj navdušila ter jim tako dodelili 500 € za pomoč pri nadaljnji karieri. Ponovno pa bodo izbirali nekoga, ki se mu bo ponudila edinstvena priložnost, da prihodnje leto nastopi na enem izmed večjih odrov Festivala Lent. 

KMŠ
KMŠ

Sorodni članki

Back to top button