PriložnostiTehnologija

Študentski programerski maraton IEEEXtreme 15.0 z lepimi nagradami

Mariborska študentska veja IEEE vabi dodiplomske in podiplomske študente k udeležbi programerskega maratona IEEEXtreme 15.0

Programerski maraton IEEEXtreme se letos izvaja že v 15. izvedbi, lani pa se je programerskega maratona IEEEXtreme 14.0 udeležilo več kot 9 tisoč študentov iz več kot 75 držav iz celega sveta.

Mariborska študentska veja IEEE vabi dodiplomske in podiplomske študente k udeležbi programerskega maratona IEEEXtreme 15.0. Potekal bo preko spleta v soboto, 23. oktobra 2021, traja pa 24 ur. V ekipi so lahko minimalno en študent največ pa trije študenti. Od tega sta lahko največ dva podiplomska študenta (2. ali 3. stopnja).

Programerski maraton IEEEXtreme ponuja izjemno lepe nagrade:

  • 1. mesto: potovanje in nočitev na katerokoli konferenco IEEE v vrednosti $3.500 za vsakega člana ekipe
  • 2. mesto: $400 za vsakega člana ekipe
  • 3. mesto: $300 za vsakega člana ekipe
  • 4.-100. mesto: darilni paket in majica Topcoder za vsakega člana ekipe

Poleg lepih nagrad pa sodelujoči pridobijo tudi osebno zaupanje v zvezi z osebnimi veščinami programiranja in povratne informacije o tem, v katerih veščinah so močni in katere veščine lahko še dodatno razvijejo. Tekmovanje bo hkrati odlično tudi za mreženje s svetovno programersko skupnostjo.

Pohiti! Prijave sprejemajo do 16. oktobra 2021

Na tej spletni strani so naložene tudi vse naloge iz prejšnjih maratonov, zato lahko pred tekmovanjem še malo povadiš ali pa si jih le ogledaš. Na Programerski maraton IEEEXtreme 15.0 se lahko prijaviš do 16. oktobra 2021 na tej povezavi.

Če iščeš pomoč ali več informacij, pa se lahko obrneš na enega izmed spodnjih naslovov:

FERI
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button