Tehnologija

NK Maribor z novo vijol’čno okrepitvijo

NK Maribor v sodelovanju z družbo Mastercard predstavlja novo uradno mobilno aplikacijo NK Maribor, ki bo zveste navijače obveščala o ekskluzivnih klubskih vsebinah in olajšala marsikateri nakup obiskovalcev tekem mariborskega stadiona Ljudski vrt.

NK Maribor in družba Mastercard po uspešnem letu sodelovanja z iniciativo #ŽogaZbližuje in projektom “Družini prijazen stadion” nadaljujeta skupno zgodbo z lansiranjem nove uradne mobilne aplikacije NK Maribor. Novost bo mogoče preizkusiti že na naslednji tekmi, v sredo, 25. septembra, ko bo NK Maribor gostili velenjski Rudar.

Z aplikacijo do ekskluzivnih vsebin

Z aplikacijo je na voljo dostop do ekskluzivnih klubskih vsebin ter mnoge ugodnosti pri nakupih na stadionu in v Vijol’čni bajti. Nakup vstopnice iz domačega naslonjača za spodbujanje mariborskih nogometašev še nikoli ni bil preprostejši. Vsi izdelki kluba pa so ravno tako vedno na dosegu roke.

Zamudno in neprijetno čakanje na pijačo in hrano v vrsti je v Ljudskem vrtu z aplikacijo NK Maribor preteklost. Ob naročilu v aplikaciji in s plačilom s kartico so neprecenljivi trenutki tekme zagotovljeni. Naročeni izdelki bodo čakali na posebej označenem točilnem pultu.

Bojan Ban, direktor NK Maribor, je ob lansiranju novosti na stadionu Ljudski vrt podal nekaj besed. “Prestopni rok je končan, vendar s posebnim zadovoljstvom predstavljamo novo vijol’čno okrepitev. Prvi v različnih pogledih, vodilo NK Maribor, ki se ne ustavlja pri nenehnem procesu nadaljnjega razvoja blagovne znamke, ima novo potrditev. Storjen je korak naprej še na enem področju. Z naslednjo novostjo ob novem projektu v sodelovanju z Mastercard – z novo uradno aplikacijo NK Maribor.” 

Ob tem je še dodal: “Navijačem odslej omogočamo povezavo s klubom še nekoliko drugače. Z dostopom do ekskluzivnih klubskih vsebin v vsakem trenutku in še z večjim udobjem ob spremljanju tekem v Ljudskem vrtu. Z novo aplikacijo NK Maribor in Mastercard lahko naročilo in plačilo željene hrane ter pijače izvedete brez čakanja v vrsti, kar s svojega sedeža na tribuni! Z doživetjem tekme nekoliko drugače. Ob naročilu s sedeža in ob prejemu obvestila s prevzemom v baru s hrano in pijačo na najbližjem delu tribune.”

Vijol’čno okrepitev je pozdravil tudi Aleš Petejan, vodja marketinga pri družbi Mastercard Slovenija. “Naše skupno partnerstvo z nogometnim klubom Maribor smo vsekakor postavili na povsem novo raven z iniciativo #ŽogaZbližuje in projektom “Družini prijazen stadion”, kjer družinam omogočamo prijazno vzdušje in neprecenljivo doživetje ob ogledih tekem. Nova aplikacija to zgodbo še dodatno krepi, Mastercard pa tako utrjuje svojo vlogo tehnološkega partnerja NK Maribor.”

NK Maribor prihaja v digitalen svet

Aplikacijo sta Mastercard in NK Maribor zasnovala v partnerstvu s podjetjem Inova ITDirektor Simon Jurič pa je ob tem povedal: “Inova IT z izrednim zadovoljstvom in ponosom predstavlja svoj najnovejši izdelek, in sicer inovativno mobilno aplikacijo NK Maribor, izvedeno v sodelovanju s podjetjem Mastercard, ki bo lokalnega partnerja NK Maribor postavila tudi na prvo mesto v digitalnem svetu.

Aplikacijo NK Maribor, s katero je NK Maribor postal prvi slovenski klub, ki omogoča plačevanje preko aplikacije, lahko prenesete s spletne strani www.nkmaribor.com/app, spletnih trgovin App Store in Google Play ali pa s QR-kodo ter preizkusite vse ugodnosti takoj zdaj.

 En klub. Ena čast. Ena aplikacija.

 

 Nogometni klub Maribor 
Nogometni klub Maribor

Sorodni članki

Back to top button