Priložnosti

Pripravi rešitev za starejše na prvem medgeneracijskem hekatonu

Simbioza Genesis, socialno podjetje, te vabi, da se prijaviš na Simbiozin prvi medgeneracijski hekaton in pripraviš rešitev za starejše, ki jim bo pomagala k boljši prihodosti.

Simbioza Genesis, socialno podjetje, v sodelovanju s Transformation Lighthouse vabi na Simbiozin prvi medgeneracijski hekaton, ki bo potekal med 16. in 18. majem 2022 med 9. in 17. uro v Ljubljani. Namen hekatona je zasnovati starejšim enostavno rešitev, ki jim bo pomagala k varnejši, bolj zdravi in družabni prihodnosti.

Skupine na hekatonu bodo sestavljali posamezniki različnih starosti, saj želijo organizatorji vzpodbuditi medgeneracijsko sodelovanje med mladimi, ki bodo pripravljali tehnološke rešitve za starejše, in starejšimi, ki bodo mladim povedali oziroma pokazali, s kakšnimi težavami se soočajo. Prisotni bodo tudi strokovnjaki s področja tehnologije in starejših ter mentorji.  

Udeležba na dogodku je brezplačna. Prijave sprejemajo prek spletne strani hekatona, na kateri so tudi na voljo vse dodatne informacije. Rok za prijave je danes, 16. maj 2022.

Mlad.si
Mlad.si

Sorodni članki

Back to top button