KulskoPriložnosti

Kuharske delavnice za lepše počitnice za otroke od 1. do 7. razreda

Začinite poletne počitnice s kuharskimi delavnici, ki jih MKC Maribor pripravlja med 24. in 28. julijem ter 28. in 31. avgustom v prostorih MKC Maribor.

Mladinski kulturni center Maribor (MKC Maribor) v času poletnih počitnic vabi na počitniške kuharske delavnice za otroke od 1. do 7. razreda osnovne šole, ki bodo potekale v prostorih MKC Maribor (Ob železnici 16, 2000 Maribor). Počitnice bodo potekale med

  •  24. in 28. julijem // od ponedeljka do petka, od 11. do 15. ure in
  • 28. in 31. avgustom // od ponedeljka do četrtka, od 11. do 15. ure.

Cena enotedenske delavnice za enega otroka je v julijskem terminu 90 evrov, avgusta pa 72 evrov.

Na počitniških delavnicah bodo otroci spoznavali in urili svoje kuharske veščine! Vsak dan bodo ustvarili kaj kreativnega in zabavnega, se družili na zraku in v naravi, predvsem pa se bodo učili kuhati. Vsak dan bodo namreč skupaj pripravili celotno kosilo za vse udeležence. Po kosilu bodo pospravili za sabo, se družili in igrali.

Program

Kuhali in pekli, pripravljali in zmešali bodo zelenjavne juhe, testenine z različnimi omakami, različne mešane solate, zelenjavni kus kus, ražnjiče, pohančke, francosko solato, proseni narastek, palačinke, sadno solato, sladoledne lučke, mafine …

Rok za prijavo je 5 delovnih dni pred delavnico oz. do zapolnitve mest na spodnji povezavi. Oddaja prijavnice, ki je dostopna na tej povezavi, je pogoj za udeležbo. Oddaste jo po mailu na lina.valant.sicanovic@mkc.si.

MKC Maribor
Pexels

Sorodni članki

Back to top button