Priložnosti

Ne veš kaj te zanima? Pridi na spletno izobraževanje za mlade in najdi svoj poklic

Se moraš odločiti za poklic, ampak še nimaš pojma, kaj bi rad/-a počela v življenju? Te zanima, kako izkoristiti moč spleta in skupinske dinamike pri načrtovanju svoje poklicne poti? Se rad/-a učiš prek spleta, v udobju svojega doma?

Pridruži se usposabljanju za mlade Surfanje do poklica (18–29 let), ki se odločajo, kaj bi v življenju radi počeli. Dobili se boste vsako sredo, od 25. oktobra do 29. novembra. Usposabljanja potekajo od 17.30 do 21.00.

Kaj boste počeli? Skupaj boste raziskali, kaj te navdušuje in katere so tvoje močne točke, spretnosti in interesi. Naučili se boste, kako postaviti cilje in kako narediti korak naprej, da te cilje dosežeš. Spoznali boste, kako priti do vrhunskega znanja na določenem poklicnem področju prek možnosti na spletu.

Spoznavali bosteo elektronske karierne portfolije, umetno inteligenco za prepoznavanje tvoje poklicne identitete in družbena omrežja (LinkedIn, Facebook, Pinterest in Instagram) za iskanje poklicnih priložnosti. Pogovorili pa se boste tudi, kako pri spletnem iskanju službe poskrbeti za varnost osebnih podatkov.

Udeležba na usposabljanju Surfanje do poklica je brezplačna. Obvezna je predhodna prijava, saj je število mest omejeno. Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest preko tega obrazca.

Projekt Raziskovalci digitalnih poti Socialna akademija letos izvaja v sodelovanju z zavodom Simetris. Projekt financira Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

Mlad.si
Mlad.si

Sorodni članki

Back to top button