NovicePriložnosti

Sodeluj na natečaju za najboljši video na temo Mladi in gospodarstvo

Partnerji nagrade Štajerski gospodarski Oskarji želijo z natečajem spodbuditi mlade k razmišljanju o gospodarstvu, obenem pa podjetjem omogočiti pridobivanje dragocenih informacij o tem, kako mladi vidijo gospodarstvo in kaj od njega pričakujejo

Štajerska gospodarska zbornica, Regionalna gospodarska zbornica Celje ter Inštitut za medijske komunikacije FERI Univerze v Mariboru so združili moči pri organizaciji nagradnega natečaja za najboljši video na temo »Mladi in gospodarstvo«. Z natečajem želijo spodbuditi mlade k razmišljanju o gospodarstvu, obenem pa podjetjem omogočiti pridobivanje dragocenih informacij o tem, kako mladi vidijo gospodarstvo in kaj od njega pričakujejo.

Na natečaju lahko sodelujejo vsi mladi do 30 let. Sodelovanje je odprto za različne vrste vsebin: animirane videe, intervjuje z mladimi o gospodarstvu, kreativne filmčke z glasbo, vizualnimi učinki in igralskimi vlogami ter drugimi izbranimi vsebinami. Rok za prijavo je 15. september 2023.

Najboljše vsebine natečaja bodo nagrajene z dragocenimi praktičnimi nagradami, ki jih zagotavlja perspektivno štajersko podjetje Nomnio.

Vsi zainteresirani lahko oddajo svoj video in predloge do 15. septembra 2023 preko te povezave. Nato bo strokovna komisija izbrala nagrajence.

Izbrani filmčki bodo služili tudi kot del promocije projekta Štajerski gospodarski Oskarji, ki so edinstvena skupna pobuda Štajerske gospodarske zbornice, Regionalne gospodarske zbornice Celje in Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko – smeri Medijske komunikacije Univerze v Mariboru. Štajerski gospodarski oskarji bodo podeljeni na slavnostni gala prireditvi, ki bo 18. oktobra 2023 v hotelu Habakuk. To je osrednja nagrada združenih gospodarskih zbornic za najuspešnejša podjetja iz širše Štajerske regije. Prireditev bo v živo prenašana na RTV Slovenija.

ŠGZ
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button