Priložnosti

Soustvarjaj prihodnost Evropske unije na dogodku EYE2020

Odprte so prijave za evropsko prireditev za mlade EYE2020 (European Youth Event), ki bo potekala 29. in 30. maja 2020 v Strasbourgu. Če želiš sodelovati pri ustvarjanju prihodnosti Evropske unije, beri naprej.

EYE2020 je evropska prireditev za mlade, ki vsaki dve leti združi mlade in njihove ideje. V dveh dneh dogodka boš spoznal druge aktivne mlade Evropejce. Sodeloval v mnogih aktivnostih pod vodstvom mladinskih organizacij, imel pa boš tudi možnost spoznati različne strokovnjake, govorce in aktiviste. Po koncu dogodka bodo ustvarjene ideje združene v poročilo in predstavljene članom Evropskega Parlamenta.

Če želiš biti del odločanja za prihodnost Evropske Unije, se prijavi na EYE2020.

Na dogodku lahko sodelujejo vsi mladi Evropejci med 16. in 30. letom starostiprijavijo pa se lahko skupine najmanj 10 oseb.

Udeležba je brezplačna, udeleženci pa si morajo sami plačati in organizirati pot in namestitev. Skupine lahko pod določenimi pogoji zaprosite za finančni prispevek s pomočjo tega spletnega obrazca, ki pa ga morate oddati najpozneje do 15. oktobra 2019.

Če bi radi obogatil program EYE2020 s svojimi aktivnostmi, se prijavi s pomočjo tega obrazca, in sicer najpozneje do 17. novembra 2019.

 

 Evropski parlament
 Woman photo created by freepik – www.freepik.com

Sorodni članki

Back to top button