Priložnosti

Te zanima organizacija planinskega tabora ali vodenje mladinskega odseka?

Mladinska komisija Planiske zveze Slovenije v mesecu marcu napoveduje usposabljanje za načelnike. Vabljeni ste vsi mladi, ki vas zanima vodenje mladinskega odseka, organizacija taborov, priprava finančnih načrtov in priprava kvalitetne prijave na razpise.

Kdaj in kje?

Usposabljanje bo potekalo od petka, 3. 3. popoldne, do nedelje, 5.3. 2023, na koči Planina nad Vrhniko.

Kolikšna je cena usposabljanja?

Cena znaša 80 €.

Komu je usposabljanje namenjeno?

Ciljna skupina so udeleženci med 18. in 30. letom starosti, vabljeni pa so tudi vsi ostali, katerih želja je prevzemanje dodatne odgovornosti pri mladinskih dejavnostih v matični ali krovni planinski organizaciji, ali pa v društvu že opravljate vlogo načelnika MO.

Kdo bo vodil usposabljanje in kaj bo vsebinsko zajemalo?

Pri izvedbi šole bodo sodelovali nekateri najvidnejši akterji Mladinske komisije, Planinske zveze Slovenije in sorodnih organizacij. Z izkušnjami bodo poskušali svoje znanje približati mladim in jim nekoliko olajšati proces učenja. Udeležba je priložnost za pridobivanje poznanstev, ki jih bo moč unovčiti pri nadaljnjih projektih. Usposabljanje je smiselno nadaljevanje neformalnega izobraževanja tistih mladinskih voditeljev, ki jih zanima projektno in organizacijsko vodenje.

Kje se prijavim?

Zaradi kakovosti izvedbe tečaja je število mest omejeno. Prijave se zbirajo preko spletnega obrazca, ki ga najdete na povezavi, do 18. februarja 2023 oziroma zapolnitve mest.

Če je plačnik usposabljanja planinsko društvo, morate v obrazec za prijave naložiti tudi podpisan in ožigosan obrazec.

Več informacij lahko dobite na nacelnik.mkpzs@gmail.com

Mlad.si
Arhiv DOSTOP.si

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button