Priložnosti

Virtualni turistični hekaton na temo Dogodek za mlade v Lipici po koroni

Mladinski odbor Turistične zveze Slovenije vas vabi, da čas, ki ga trenutno večinoma preživljamo doma, izkoristite in jim pokažete svoje znanje, inovativnost ter dobro delovanje v skupini in si zraven prislužite še nagrado Kobilarne Lipica!

Vse mlade v starosti od 16 do 29 let vabijo na virtualni turistični hekaton na temo Dogodek za mlade v Lipici po koroni. Ta bo potekal v četrtek, 17. decembra 2020, preko platforme Zoom.

Prijave zbirajo do torka, 15. decembra 2020,
na e-naslov: info@turisticna-zveza.si.

Predstavniki Mladinskega odbora Turistične zveze Slovenije bodo najprej predstavili izziv ter podali usmeritve in navodila za njegovo reševanje. Nato pa bodo imele ekipe na voljo čas, da najdejo in izpopolnijo svojo rešitev. Na koncu bodo svojo idejo na kratko predstavili. Tekmovanje bo potekalo v tričlanskih ekipah, najmanjše število sodelujočih ekip je 5 (pet) in največ 10 (deset). Če pa se prijavljate kot posameznik, vam bodo skupino dodelili.

Da si boste lažje predstavljali, kaj vse je v Lipici mogoče, vam v pomoč navajajo nekaj dogodkov, ki so jih tam pripravili ob okrogli obletnici:

  • gozdna terapija po posestvu Lipice,
  • spoznavanje skritih kotičkov z električnimi kolesi,
  • predstavitev kraške suhozidne gradnje,
  • zvočno potovanje z gongi pod zvezdnatim nebom,
  • delavnica nordijske hoje,
  • disc golf.

Tudi Turistična zveza Slovenije je v Lipici pripravila osrednji dogodek leta 2020, med katerim smo med drugim barvali bele lipiške ograde.

Če se vam ob branju tega zapisa porajajo ideje za inovativen dogodek za mlade na lipiškem posestvu, ste idealni kandidat za hekaton!

 

 mlad.si
Pixabay

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button