Priložnosti

Postani Erasmus Ambasador, deli svojo izkušnjo in prejmi nagrado

Si se udeležil-a vsaj ene Erasmus izmenjave v tujini? Želiš deliti svojo izkušnjo drugim študentom tvoje fakultete in jim pomagati pri odločanju za mobilnost? Vabimo te, da postaneš Erasmus Ambasador.

Kdo je Erasmus Ambasador?

Erasmus Ambasador je študent prostovoljec, ki se je že udeležil vsaj ene mobilnosti z namenom študija in/ali opravljanja prakse v programu Erasmus+ na visokošolski instituciji iz programskih držav (države EU, Norveška, Islandija, Lihtenštajn, Severna Makedonija, Turčija, Srbija). Vpisan moraš biti na študijski program na UM in imeti veljavni status študenta.

Če želiš deliti svoje izkušnje o študiju v tujini z drugimi študenti UM, potem si prav ti primeren kandidat za Erasmus Ambasadorja. Na razpis se lahko prijavijo tudi študenti Medicinske fakultete in Fakultete za zdravstvene vede, ki so se v programu Erasmus+ udeležili usposabljanja na tuji visokošolski instituciji.

Za svoje ambasadorstvo prejmeš tudi simbolično nagrado v višini 250 EUR neto. Za Erasmus Ambasadorja se prijaviš z oddajo elektronske prijave na tej povezavi, razpis pa prebereš tukaj.

Rok za prijavo je 24. september 2021.

FERI
Unsplas

Sorodni članki

Back to top button