Kultura

Vrača se ena največjih komičnih uspešnicv – Moja obilna grška poroka 3

Ena najbolj znanih grških družin Portokalosovi se vrača! Septembra prihaja v kinematografe tretje nadaljevanje komične uspešnice o ljubezenskih prigodah grške družine, ki pa se tokrat vrača s povsem novo dogodivščino.

Romantična komedija Moja obilna grška poroka 3 pa na redni spored v kinematografe prihaja 7. septembra 2023.

Igralka Nia Vardalos, ki je za vse tri dele napisala scenarij, je tokrat sedla tudi na režiserski stolček. Producenti filma so Rita Wilson, Tom Hanks in Gary Goetzman, v glavnih vlogah pa poleg Nie Vardalos zaigrajo še John Corbett, Elena Kampouris, Gia Carides, Joey Fatone, Louis Mandylor, Lainie Kazan in Andrea Martin.

Na voljo je že prvi napovednik.

Grška družina Portokalosovi se bo odpravila na družinsko srečanje v Grčijo, pri tem pa doživljala prisrčno in izjemno zabavno popotovanje, polno ljubezni in preobratov.

V prvem delu komedije Moja obilna grška poroka iz leta 2002 spoznamo svojeglavo Toulo (Nia Vardalos), ki se zagleda v postavnega neznanca Iana (John Corbett). Kmalu pričneta hoditi na zmenke, se poročita in se trudita povezati svoji družini. V drugem delu (2016) pa se zakonca srečujeta s težavami z odraščajočo najstniško hčerko, pa tudi z iskrico v zakonu, velika družina pa se pripravlja na še obilnejšo grško poroko.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button