Priložnosti

Websi in Argeta te vabita na Zelenjavni izziv za mlade digitalce

Organizatorji največjega tekmovanja za spletne projekte v Sloveniji so sporočili, da bodo na zaključni prireditvi, Websi dnevu 2023, ponovno podelili tudi nagrado Mladi digitalci. V sodelovanju s podjetjem Argeta so pripravili Zelenjavni izziv za mlade digitalce, prijave nanj pa se odpirajo danes.

Izziv je vezan na oblikovanje digitalnih projektov, ki se osredotočajo na Argetine zelenjavne namaze. Svojo trenutno idejo Zelenjavna terapija želijo v podjetju nadgraditi in jo razširiti po celotni regiji, pri tem pa ciljajo na sodelovanje kreativnih in drznih mladih digitalcev, so zapisali v sporočilu za javnost. Z nadgradnjo trenutne komunikacije želijo prepričati odrasle, da v svoj vsakdan vključijo več zelenjave.

V izzivu lahko sodelujejo vsi kreativci mlajši od 30. let, ideje pa sprejemajo do torka, 20. junija. Zmagovalci izziva bodo razglašeni na svečani podelitvi Websi nagrad, 14. septembra, v Festivalni dvorani v Ljubljani. V izzivu lahko sodeluje posameznik sam ali skupina s poljubnim številom članov, sporočajo organizatorji.

Predstavitve lahko sodelujoči pošljejo do 20. junija na naslov klavdija.rupar@websi.si s pripisom Natečaj Mladi digitalci. Način in obliko organizatorji prepuščajo mladim, saj želijo, da pokažejo svojo kreativnost.

Več informacij lahko najdeš na spletni strani Websi.

STAkrog
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button