Priložnosti

Google Kick start tekmovanje v kodiranju

Podjetje Google vsako leto prireja tekmovanja v kodiranju, ki naj bi navdušila, izzvala in preizkusila tekmovalce v kodiranju po vsem svetu. Poskusi srečo v tekmovanju Kick start, morda te čaka služba pri podjetju Google.

Kaj je Kick start Google tekmovanje?

Kick Start je globalno spletno tekmovanje v kodiranju, ki ga sestavljajo triurni krogi različnih algoritmičnih izzivov, ki so jih zasnovali Googlovi inženirji. Udeleženci se lahko potegujejo v enem ali vseh spletnih krogih, ki se odvijajo skozi vse leto in sproti razvijajo svoje programske sposobnosti, hkrati pa dobite vpogled v tehnične spretnosti, potrebne za kariero pri Googlu (najboljši udeleženci bodo morda povabljeni na razgovor v Google).

Kako sodeluješ?

Ustvari svoj profil za tekmovanje v kodiranju. Ko se odpre prijava na natečaj, se prijaviš! Po prijavi v tekmovanje si lahko nastaviš sodelovanje v krogu, ki ga izbereš. Ko je krog odprt, se začne triurno odštevanje do konca tekmovanja. Po končanem krogu si lahko ogledaš uvrstitev in analizo kroga. Če si se v tekmi izkazal, te bo Google morda poklical na razgovor.

Vsak krog je odprt za vse udeležence, predtekmovanje ni potrebno. Pred vstopom v tekmovanje pa se lahko preizkusiš v reševanju problemov iz preteklih tekmovanj tukaj.

Tekmovanje bo odprto do 15. novembra 2020.

Prijavi se, tekmuj in če boš uspešen ali uspešna, te morda povabijo na razgovor v Google. Urnik odprtih terminov najdeš na spletni strani codingcompetitions.withgoogle.com/kickstart/s… za več informacij pa vstopi na spletno stran codingcompetitions.withgoogle.com/kickstart.

 

 mlad.si
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button