Priložnosti

Podaljšan rok natečaja za mlade komunikatorje

Prijavi se na študentski natečaj "Inkubator priložnosti"

Slovensko društvo za odnose z javnostmi (PRSS) v sklopu 22. Slovenske konference o odnosih z javnostmi (SKOJ) podaljšuje rok za prijavo na študentski natečaj “Inkubator priložnosti”.

Čas za prijavo imaš še do 21. aprila.

Vsi, ki bi želeli sodelovati in se potegovati za glavno nagrado ali pa si v vsakem primeru zagotoviti brezplačno uživanje v družbi najboljših evropskih in slovenskih strokovnjakov. S področja komuniciranja ter povezanih ved, imate čas za prijavo do nedelje, 21. aprila.

Študenti iz vse Slovenije lahko posamezno, v dvojicah ali v skupini treh sodelujete v natečaju »Inkubator priložnosti« in predstavite svoje rešitve na področju komuniciranja. Vaša naloga je priprava inovativnega komunikacijskega načrta, ki bo z zanimivimi aktivnostmi odgovoril na zastavljeni izziv. Povečati ozaveščenost in seznanjenost mladih o pomembnosti dodatnega varčevanja za pokojnino.

Z brezplačno udeležbo na že 22. slovenski konferenci o odnosih z javnostmi bo nagrajen prav vsak posameznik, ki bo sam ali v skupini sodeloval v natečaju. Avtorji najboljšega komunikacijskega načrta pa prejmejo nagrado Mini Prizma in celoletno zavarovanje Tujina AS za vsakega člana ekipe. SKOJ bo tudi letos potekal dva dni, in sicer 21. in 22. maja v sončnem Portorožu.

Svojo prijavo lahko oddate na spletni strani Slovenskega društva za odnose z javnostmi, kjer so na voljo tudi dodatne informacije ter pogoji sodelovanja.

 

PRSS
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button