PotovanjePriložnosti

S TikTok videom prepričaj Turistično zvezo Slovenije, da je Slovenija kul

Turistična zveza Slovenije mlade vabi k pripravi Tik tok video spota s sloganom v slovenskem in/ali angleškem jeziku, s katerim želite sovrstnike doma in v tujini prepričati, da je Slovenija »kulska« destinacija za poletna doživetja.

Ti je med počitnicami včasih tudi dolgčas? Se rad kratkočasiš s svojim telefonom? Če si odgovoril z da, potem je najnovejša akcija Turistične zveze Slovenije kot nalašč zate. Zasnovali so zabavno počitniško akcijo Slovenija za mlade.

Generacijo od 15. do 29. leta vabijo k pripravi TikTok video spota s sloganom v slovenskem in/ali angleškem jeziku, s katerim boš sovrstnike doma in v tujini prepričal, da je Slovenija »kulska« destinacija za poletna doživetja.

Prebudi svojo ustvarjalno žilico in ustvari »odštekano« reklamno kampanjo s privlačnim sloganom, ki kar kliče k preživljanju aktivnega in trajnostno naravnanega oddiha v Sloveniji.

TikTok spote jim lahko pošiljaš celoten čas počitnic, do vključno 15. septembra 2022. Ob Svetovnem dnevu turizma, 27. septembra, bodo deset najboljših reklamnih kampanj, zasnovanih za objavo na družbenem omrežju Tik tok, predstavili širši javnosti.

Mlad.si
Mlad.si

Sorodni članki

Back to top button