GlasbaNapovednikNovice

Ftrgatev se vrača! 18. novembra že šestič

Klub mariborskih študentov (KMŠ) sporoča: "se vidimo na Ftrgatvi 2022!". Že tradicionalna prireditev Društva KMŠ, tokrat šesta Ftrgatev, bo potekala v petek, 18. novembra 2022. Za "ftrgancijo" tudi tokrat obljubljajo najboljše slovenske in tuje glasbene izvajalce ter klasično dobrodelno noto.

V petek, 18. novembra 2022, KMŠ organizira že 6. Ftrgatev, ki bo v dvorani UŠC Leona Štuklja. Gre za tradicionalno prireditev Društva KMŠ, na kateri bodo ponovno gostili najboljše slovenske in tuje glasbene izvajalce. Tudi letos pa bo velik poudarek na dobrodelnosti in preseganju meja.

Stopiš iz cone udobja. Okusiš zmagoslavje. Preplavi te adrenalin. In kaj potem? Prepustiš se. Srce ti razbija. Glasba ti polni ušesa. Stopiš skozi vrata in začutiš energijo množice. In kaj potem? Prepustiš se. In si pune ftrgan/a!

Jesen je čas za že tradicionalno Ftrgatev

Ftrgatev se je v preteklih letih razvila v eno večjih prireditev v Mariboru, katero organizira Klub mariborskih študentov. V preteklih letih je prireditev privabila več kot 10.000 obiskovalcev in tudi letos bodo organizatorji poskrbeli za nepozabno doživetje.

»Ljudje si zaslužijo prostor, kjer se lahko sprostijo, proslavijo vsako preseženo mejo, uživajo v družbi, glasbi in so ponosni na to, kar so ter na to kar so dosegli!« pravijo v Klubu mariborskih študentov.

V Klubu mariborskih študentov sporočajo še, da tekom življenja začutiš, da si nepremagljiv/a, prevzema te navdušenje in velikokrat segaš višje, takrat te preplavijo občutki, ki jih ne pozabiš in jih vedno znova iščeš … letos jih najdeš v petek, 18. 11. 2022, ko te čaka najbolj ftrgan dan v letu!

Ne pozabi, več informacij razkrijejo kmalu!

Klub mariborskih študentov
Klub mariborskih študentov

Sorodni članki

Back to top button