PriložnostiVideo

Razpis: je kamera del tebe? Postani snemalec Dostop.si!

Na Dostop.si iščemo nove člane, ki z užitkom uporabljajo kamero, snemajo in montirajo posneto. Boš prav ti naš novi snemalec?

Vedno iščeš pravi kader? V hipu prepoznaš pravo osvetlitev in razumeš, kako je treba zajeti video? Že med snemanjem v glavi montiraš končen izdelek? Je kamera v bistvu že del tvoje obvezne opreme? Odlično, potem beri naprej.

Naša ekipa potrebuje snemalca, ki se bo pridružil Nejcu in ustvarjal videe za Dostop.si. Zveni mamljivo? Poleg novih izkušenj, poznanstev, mentorstva in ogromno novega znanja te čaka tudi študentski honorar, mesečna druženja in smeh. Pa seveda mnogi dogodki in nore zabave.

Kaj še moraš vedeti?

Če imaš svojo kamero in si želiš postati snemalec, podobno kot naš nekdanji fotograf in snemalec Denis Janežič – potem je to to. Morda pa tudi tebe kamera popelje na bele strmine ali v puščavo Savdske Arabije.

Prijave zbiramo na info@dostop.si [zadeva: Razpis za snemalca Dostop.si]. Zraven priloži svoj življenjepis, motivacijsko pismo in primer svojega dela (video, dolg min. 60 sekund, ki prikazuje dinamiko, zabavo, gibanje …) in nam pošlji mail do vključno ponedeljka, 20. marca. Se že veselimo, da te spoznamo!

Uredništvo Dostop.si
Patrik KOCIPER

Sorodni članki

Back to top button