BivanjeNovicePotovanje

Evropski teden mobilnosti: FGPA vabi na dobrodelni koncert z LPS na Smetanovi

Kot vsako leto se bo tudi letos med 18. in 22. septembrom odvijal Evropski teden mobilnosti. Tudi Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo (FGPA UM) bo sodelovala na tem zelo pomembnem dogodku, ki spodbuja vse oblike trajnostne mobilnosti.

Že vrsto let je FGPA UM za Evropski teden mobilnosti pripravila 1-dnevni program za dijake, letos se je fakulteta skupaj z Mestno občino Maribor zmenila, da ta dogodek proslavi z večjim, obširnejšim 5-dnevnim programom.

Spored bo pester in ga lahko razdelimo na dva glavna dela: na izobraževalni del, ki bo potekal vsako dopoldne med ponedeljkom in petkom, ter na zabavni del, ki se bo odvijal vsako popoldne vse tja do večera.

Prav tako se je letos FGPA UM odločila, da bo povabila na dogodke ob tednu mobilnosti poleg že tradicionalno prisotnih srednješolcev tudi otroke, širšo javnost in strokovnjake. Zato je tudi program prilagojen po meri, starosti in zanimanju publike.

Dobrodelno na kavico ali večerni koncert

Organizatorji z velikim ponosom pravijo, da je fakulteta v sodelovanju s študentskim svetom FGPA organizirala dobrodelno kavico, ki bo vsako jutro med 9.00 in 11.00 uro, ter dobrodelni koncert skupine LPS (ki bo v danes ob 19.00). Vse prostovoljne prispevke, ki jih bodo na tak način uspeli zbrati, bodo donirali Rdečemu Križu za pomoč prizadetim v poplavah.

Program aktivnosti si lahko prebereš na spletni strani fakultete in na socialnih omrežjih fakultete.

Vidimo se od ponedeljka 18. do petka 22. septembra na Smetanovi … Pa ne pozabi: pridi trajnostno! 

FGPA
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button