Novice

V Maribor prihaja največji dobrodelni party leta 2023!

V soboto, 30. 9. 2023, v Maribor prihaja največji dobrodelni party leta Ritem ljubezni. Dogodek organizira društvo UP-ornik, ki bo znesek od prodanih vstopnic porabil za pomoč ljudem, ki živijo na robu naše družbe.

V soboto, 30. septembra, vsi na ŠTUK za dober namen

V soboto, 30. septembra, se bo ob 21. uri začel največji dobrodelni party letošnjega leta. Dogodek bo potekal na legendarnem ŠTUK-u v Mariboru. Društvo UP-ornik, ki organizira dobrodelni dogodek, zagotavlja noč polno nepozabnih spominov za dober namen.

Društvo UP-ornik bo vsa sredstva od prodanih vstopnic namenilo za pomoč ljudem, ki živijo pod pragom revščine in za katere prihajajo najtežji meseci v letu. Cena vstopnic je 10 EUR za odrasle, 5 EUR za dijake in študente. Vstopnice lahko kupite na eventim.si, na bencinskih servisih Petrol, v pisarni društva UP-ornik na Zagrebški 22 (Mikro+Polo) in na ŠTUK-u.

Vrhunski glasbeni ustvarjalci za boljši jutri ljudi, ki živijo pod pragom revščine

Na dogodku bodo nastopili vrhunski glasbeni ustvarjalci, ki bodo poskrbeli, da boste lahko zaplesali na glasbo za vse okuse. Vsi bodo nastopili brezplačno in tako prispevali za dober namen. Na oder Štuka bodo stopili Gaja Prestor, Petra Ceglar, Ansambel Potepini, Skupina SKaTER in Tadej Vesenjak. Za vrhunske ritme glasbe bo poskrbel vroči DJ Dey.

Vabimo vas, da stopimo skupaj in pomagamo UP-ornikom, da lahko pomagajo naprej.

UP-ornik
UP-ornik

Sorodni članki

Back to top button