PriložnostiZabava

Rad plešeš? Se želiš naučiti nov ples? Vpiši se na Latino solo plesni tečaj

Si v klubu s prijatelji in vrtijo se latino ritmi. Noge ti kar same uhajajo na plesišče, a ti imaš občutek, da ne znaš plesati. Nič več! Vpiši se na tečaj LATINO SOLO, kjer boš pridobil/a znanje in tudi samozavest, da osvojiš vsako plesišče, na katerem se boš znašel/la.

LATINO SOLO plesni tečaj je namenjen vsem, ne glede na spol ali starost. Tečaja se lahko udeleži prav vsakdo, saj zanj ne potrebuješ nobenih predznanj. Niti plesnega partnerja! Plešeš lahko solo ali v skupini, potrebuješ pa samo udobno obutev in oblačila. Kaj še čakaš?

Prijavi se na najboljšo plesno vadbo LATINO SOLO v Sloveniji. Prvi obisk je brezplačen, prvi termin pa se začne v četrtek, 10. novembra ob 19. uri.

Pleše se v Plesni šoli ROLLY v Industrijski coni Melje, na Ulici heroja Šaranoviča 27. Cena tečaja je 35 evrov na mesec. Če se tečaja udeležita dve osebi iz skupnega gospodinjstva, dobi drugi član 30 odstotkov popusta na zgornjo ceno.

Prijavi se na info@smaragd-plesnistudio.si ali preko prijavnice na spletni strani: https://smaragd-plesnistudio.si/maribor/.

Smaragd
Smaragd

Sorodni članki

Back to top button