PotovanjePriložnosti

Posnemi odštekano fotko in osvoji razglednice po tvoji meri

Vzemi svojo majico Popotniškega združenja in fotoaparat ter spusti domišljijo na plano. Ustvari zanimive in odštekane fotografije. Z malo sreče lahko pridobiš brezplačno pošiljanje razglednic in voščilnic v spletni aplikaciji MyPostcard.

Popotniško združenje Slovenije nagrajuje inovativne in izvirne fotografije posnete v majici z njihovim logotipom. Nagrajene bodo tri fotografije, nagrajenci pa bodo lahko brezplačno pošiljali voščilnice in razglednice preko aplikacije MyPostcard.

Če nimaš majice, ne skrbi. Osvojiš jo lahko v tedenskih nagradnih igrah Popotniškega združenja, ali s pomočjo donacije.

Glavna kriterija za izbor nagrajencev sta domišljija in izvirnost. Slikaj se v najbolj nemogočih pozah na različnih krajih. Ali pa se samo obleči na drugačen način, recimo tako, da si povezneš majico čez glavo. V majico lahko oblečeš tudi svojega najljubšega hišnega ljubljenčka in tako ustvariš še posebno ljubke fotografije.

Kakšna je nagrada?

Te zanima, kaj ponuja aplikacija MyPostcard in zakaj se splača fotografirati? Najboljše tri fotografije bodo nagrajene z različno količino sredstev, ki jih boš lahko zapravil pri uživanju storitev MyPostcard. Prva nagrada je dobroimetje MyPostcard v višini 100 evrov, druga v višini 50 evrov in tretja v višini 25 evrov.

MyPostcard ti omogoča, da namesto SMS-a pošlješ razglednico ali voščilnico kot v starih časih. Najboljše pri tem je, da lahko izbereš lastne fotografije in jih naložiš v aplikacijo v že pripravljene predloge. Nato ustvariš svoje osebno sporočilo, sledi pa le še plačilo v aplikaciji in kartica je že pripravljena za pošiljanje in tisk, za kar seveda poskrbi podjetje.

Nimam majice, a želim sodelovati. Kaj zdaj?

Če majice še nimaš, nikar ne skrbi. Dobiš jo lahko na povsem enostaven način. Najhitreje jo prejmeš z donacijo, ki jo nameniš društvu Popotniško združenje Slovenije in mu tako omogočiš nadaljevanje uspešnega dela. Več si lahko prebereš na spletni strani.

Lahko jim tudi slediš na družbenih omrežjih in sodeluješ pri nagradnih igrah, v sklopu katerih tedensko podarjajo brezplačne majice. Pridruži se in tudi ti postani član naše potovalne skupnosti.

Ocenjevanje bo potekalo preko glasovanja na spletni strani

Razglednice imaš na dosegu roke, zato pohiti in hitro ustvari najbolj nore fotografije. Vse, kar moraš narediti, je, da do 31. decembra 2019 pošlješ največ tri fotografije.

Ocenjevanje slik bo sestavljeno iz dveh delov. V prvem delu bo ocenjevanje potekalo kar na spletnem portalu, kjer bodo obiskovalci lahko sami ocenjevali prijavljene slike z ocenami od 1 do 5. Ob zaključku natečaja bodo obiskovalci lahko ocenjevali objavljene slike še dodatnih 5 dni.

Strokovna žirija bo fotografije razvrstila od tiste z najnižjo oceno do tiste z najvišjo oceno in izbrala do 30 najboljših fotografij. Vsak avtor je lahko uvrščen med prvih trideset le z eno fotografijo. V primeru, da bo med prvimi tridesetimi več fotografij istega avtorja, bo izbrana najbolje ocenjena fotografija. V drugem krogu ocenjevanja se bo za nagrade potegovalo do 10 avtorjev. Štiričlanska strokovna žirija bo slike ocenila od 1 do 10 in izbrala najboljšo. Nagrada bo podeljena po razglasitvi nagrajenca.

 

ikona pisec Popotniško združenje Slovenije PZS
ikona fotograf Popotniško združenje Slovenije PZS – Andreja JERNEJČIČ

Sorodni članki

Back to top button