Priložnosti

Terme Snovik razpisujejo literarni natečaj na temo Najlepši trenutek

V počastitev prihajajočega meseca kulture v Termah Snovik razpisujejo tradicionalni, že 14. literarni natečaj. Namen natečaja je vzpodbuditi posameznike, otroke in odrasle, da se zazrejo v svoje misli, se poigrajo z besedami in sestavijo rime, saj je tudi miselna telovadba blagodejna za naše počutje in dušo. Tokratna tema je "Najlepši trenutek".

Terme Snovik razpisuje že 14. nagradni literarni natečaj na temo Najlepši trenutek. Kot običajno, nagradni literarni natečaj za najboljše pesmi poteka v dveh kategorijah: v otroški kategoriji za osnovnošolce do 15. leta starosti in v odrasli kategoriji. Letošnja novost je vzpodbujanje celih razredov v osnovnih šolah, da skupaj zapišejo najboljše rime in si prislužijo nagrado za cel razred.

Komisijo, ki bo prebirala prispele pesmi sestavljajo:

  • MagBreda Podbrežnik Vukmir, direktorica Knjižnice Franceta Balantiča Kamnik,
  • Sara Drolc, učiteljica slovenščine na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra v Kamni-ku in
  • Martina Leskovec, upokojena učiteljica slovenščine na osnovni šoli.

Pesmi je potrebno poslati do 8. 2. 2022 na elektronski naslov animacija@terme-snovik.si. V Zadevo zapišite ZA NATEČAJ 2022, v sporočilu pa poleg svoje pesmi dopišite: ime in prii-mek, email naslov, mobilni telefon, otroci pa tudi starost, osnovno šolo in razred.

Razglasitev zmagovalcev literarnega natečaja bo na literarnem večeru, ki bo v sredo, 16. 2. 2022 ob 18.00 uri v Terme Snovik.

Nagradni sklad ne le za najboljše, ampak za vse sodelujoče

Nagrada za naj pesem v otroški kategoriji je plavalni športni dan za cel raz-red (4h) v Termah Snovik (izbira termina po vnaprejšnjem dogovoru).

Nagrada za naj pesem v odrasli kategoriji pa je 1 nočitev z zajtrkom za 2 osebi v dvoposteljni sobi (vključeno tudi kopanje cel dan na dan prihoda in odhoda, anima-cijske aktivnosti glede na redni program, Wi-Fi, parkirišče, DDV).

Vsi ustvarjalci oddanih pesmi prejmejo 20 % popust na bazenske in wellness storitve ob 20-obletnici Term Snovik. Nagradni kupon, unovčljiv do 31.12.2022, prejmete na literarnem večeru. Za dodatne informacije so za vas dosegljivi na telefonski številki 051 313 966 (Katarina Ilić) ali preko elektronske pošte animacija@terme-snovik.si.

STAkrog
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button