Potovanje

Popotniško združenje Slovenije ti ponuja majico

Popotniško združenje Slovenije ima plemenito vizijo, in sicer mlade spodbuja k mobilnosti in potovanjem po svetu. Poleg tega nesebično zagotavlja brezplačne popotniške nasvete in zanimive potopise. Tokrat pa ti ponuja tudi svojo majico.

Popotniško združenje Slovenije (PZS), ki je del svetovne organizacije Hostelling International, slovi po svojih hostlih, ki zagotavljajo zelo visoke (če ne celo najvišje) standarde. Z željo po izboljšanju svetovnih turističnih trendov, ljudi izobražujejo o trajnostnem turizmu. Poleg tega pa ponujajo tudi veliko možnosti za udeležbo pri mednarodnih projektih.

S simbolično donacijo pomagaj, da bo PZS še naprej pripravljalo kakovostne vsebine.

Njihov najbolj znan program je HI Connect, kjer se lahko preizkusiš kot prostovoljec v tujini in s svojo dobro voljo razveseljuješ popotnike HI. Še naprej se bodo trudili tako mladim kot mladim po srcem, približati čudoviti svet potovanj. Pri tem pa potrebujejo tvojo pomoč, in sicer v obliki simbolične donacije.

V zahvalo za donacijo, ti bodo poslali majico, s katero boš zagotovo izstopal. Na njej so simbolne podobe najslavnejših svetovnih znamenitosti, zato bodo vsi takoj videli, da radi potujete. Kakovostna majica je primerna za odkrivanje vseh delov sveta in je bele barve, kar pomeni, da ti na soncu ne bo prevroče. Primerna pa je tudi za sproščeno preživljanje prostega časa in sanjarjenje o naslednjih destinacijah.

Ob nakazilu donacije, višje od pet evrov, na njihov transakcijski račun (podatki so navedeni spodaj) na elektronski naslov info@youth-hostel.si posredujte velikost majice in svoj naslov.

Podatki za nakazilo:

Naziv: Popotniško združenje Slovenije, Gosposvetska cesta 86, 2000 Maribor
Banka: Delavska hranilnica D.D., Miklošičeva 5, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0002 0096 419
BIC: HDELSI22
Koda: OTHR
Namen: Nakazilo donacije
Referenca: SI00 1234

 

ikona pisec Popotniško združenje Slovenije PZS
ikona fotograf Popotniško združenje Slovenije PZS

 

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button