Kulsko

Parada Ponosa Maribor vabi prostovoljce v organizacijsko ekipo

V soboto, 16. septembra, bo ob 16. uri mariborske ulice ponovno napolnila Parada ponosa. Za pomoč pri izvedbi dogodka k sodelovanju vabijo prostovoljke in prostovoljce. Prijave zbirajo do torka, 5. septembra, v četrtek, 7. septembra, pa bodo zanje organizirali izobraževalno-družabno srečanje.

Letošnja parada ponosa s sloganom: Iz zakonov v družbo! bo potekala v soboto, 16. septembra 2023 v središču mesta. Zbiranje udeleženk_cev bo ob 15.30 uri, sledijo povorka in program, ki bo objavljen naknadno. Pomoč prostovoljk_cev predvidoma potrebujejo med 14. in 20. uro.

Glavnina nalog bo vezana na logistično podporo na dan dogodka: priprava prizorišča, deljenje promocijskega materiala, informiranje o poteku dogodka, sodelovanje pri povorki, ustvarjanje storyjev, podpora osebam, ki potrebujejo posebno asistenco, pospravljanje prizorišča ipd.

Prijave do 5. septembra

Pred parado prostovoljce vabijo na izobraževalno-družabno srečanje za prostovoljke_ce, ki bo v četrtek, 7. 9. 2023, med 16.30 in 20. uro, v prostorih MKC Maribor. Udeležba je obvezna, saj je pomembno, da se razdelijo delovne naloge. Podpisale_i boste dogovore o prostovoljskem delu in dobile_i odgovore na odprta vprašanja. Če vam datum res ne ustreza, bo na voljo rezervni termin.

Prostovoljstvo poteka v okviru programa Maribor skozi rožnata očala, ki deluje pod okriljem MKC Maribor. Za čas prostovoljstva bodo prostovoljci zavarovani in dobili bodo povrnili potne stroške, v kolikor niso iz Maribora. Pogoj za pridružitev je starost 16 let; za mladoletne osebe je potrebno pisno soglasje staršev ali skrbnikov.

Prijave zbirajo do torka, 5. septembra 2023 na tej povezavi. Za vse dodatne informacije lahko kontaktirate Tanjo Veber, koordinatorico prostovoljske ekipe, na telefonu 031 257 508 ali elektornskem naslovu tanja.veber@gmail.com.

MKC Maribor
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button