PotovanjePriložnosti

Brezplačni spletni dogodek VTIS roadshow: Vse o študiju v tujini

Društvo V tujini izobraženih Slovencev (VTIS) organizira brezplačni spletni dogodek VTIS ROADSHOW: Vse o študiju v tujini.

Namen dogodka VTIS roadshow je vsem, ki razmišljajo in raziskujejo možnosti o študiju v tujini, približati osebne zgodbe njihovih članov. Ti že imajo izkušnjo tujine in so zato tudi pravi naslov za različna praktična vprašanja, ki težijo vsakega študenta, ki razmišlja o poti v svet.Brezplačni spletni dogodek bo sestavljen iz naslednjih točk: 

  • predstavitev društva VTIS
  • predstavitev partnerskih organizacij, ki lahko na poti v tujino pomagajo (ASEF, IntegralEdu, UWC, Javni štipendijski sklad, Mediately)
  • razdelitev v skupine po državah — v vsaki Zoom ”Break-out” sobi bosta en ali dva naša člana, ki bosta delila svojo izkušnjo študija v tujini in bosta na voljo za vprašanja sodelujočih. Na tak način bodo študentje prejeli informacije iz prve roke.

VTIS roadshow bo potekal v četrtek, 1. decembra 2022, ob 19.30, na spletni platformi ZOOM. Dogodek je brezplačen, nanj pa je potrebna prijava, ki jo opraviš tukaj.

Več informacij o dogodku lahko najdete na spletni strani društva VTIS ali Facebook dogodku.

ŠOS
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button