PriložnostiTehnologija

BEST Maribor vabi na programerski hackathon na temo AI

BEST Maribor skupaj s podjetjem Comtrade Gaming organizira hackathon na temo umetne inteligence.

BEST Maribor in podjetje Comtrade Gaming za vse študente željne izzivov in novega znanja organizirata programerski hackathon na temo umetne inteligence! Hackathon je dogodek, kjer morajo udeleženci v določenem časovnem okvirju najti rešitev na zastavljen problem.

Poudarek izziva bo na možnostih uporabe umetne inteligence v praksi. Delite svoje koncepte za poenostavitev procesov v podjetju, izboljšanje učinkovitosti in kakovosti poslovanja ter generiranje inovativnih idej. Cilj tekmovanja je ustvariti čim boljšo rešitev, s katero boste prepričali sodnike. Najboljše čakajo tudi privlačne nagrade.

Izziv bo potekal v ekipah, sestavljenih iz štirih članov. Če nimaš ekipe in bi vseeno rad sodeloval, se prijavi samostojno in ti bodo ekipo poiskali BEST Maribor.

Otvoritev in predstavitev problema bo potekala online, 6. aprila 2024, nato pa boste imeli en teden časa, da z ekipo raziskujete, načrtujete in razvijate vašo inovativno rešitev. 13. aprila 2024 sledijo predstavitve rešitev in podelitev nagrad.

Kako se prijavim?

Prijaviš se lahko na preko obrazca na tej povezavi. Rok za prijavo je 31. marec 2024.

Hackathon je odlična priložnost za spoznavanje novih tehnologij, ljudi in preizkušanje svojih sposobnosti v bitki s časom zato zberi ekipo in se prijavi.

BEST Maribor
BEST Maribor FB

Sorodni članki

Back to top button