DeloPriložnosti

9. karierna tržnica – prijavi se na hitre razgovore z bodočimi delodajalci

Karierni center UM v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje (OS Maribor in OS Ptuj) v letu 2022 v sklopu dogodka 9. karierna tržnica organizira tudi kratke predstavitve delodajalcev in hitre razgovore z mladimi. Rok za prijavo na hitre razgovore z delodajalci je 15. marec 2022.

Vsaka priložnost za informiranje o potencialnem delodajalcu je dobrodošla, zato lahko v sklopu dogodka 9. karierna tržnica pridobiš vrsto informacij. Letošnja karierna tržnica bo potekala preko spleta v teh sklopih: delavnice in predstavitve, kratke predstavitve delodajalcev in hitri razgovori z mladimi. Več o poteku dogodka in prijavah na delavnice lahko prebereš tukaj.

Za sodelovanje na hitrih razgovorih pa je potrebna prijava še pred iztekom prijave na ostale dogodke, zato ne zamudi priložnosti in se čim prej prijavi.

V sklopu kratkih predstavitev delodajalcev boš spoznal dejavnosti posameznih delodajalcev in njihova pričakovanja o potencialnem kadru, v sklopu hitrih razgovorov pa pomen ustrezne priprave na zaposlitvene razgovore in usvojil izkušnjo, ki to bo v korist pri nadaljnjih razgovorih.

Tako nudijo priložnost za aktivno sodelovanje in mreženje z naslednjimi delodajalci. Na vsak dogodek se je potrebno prijaviti posebej. To lahko storiš preko spletne strani Kariernega centra UM.

Rok za prijavo na hitre razgovore z delodajalci je 15. marec 2022.

UM
UM

Sorodni članki

Back to top button