Priložnosti

Avdicija: zaigraj v filmu, ki ga pripravljajo študenti Medijskih komunikacij

Rad /a igraš? Si se vedno videl/a na velikem zaslonu? Ti nastopanje pred kamero ni tuje? Potem iščejo prav tebe.

Študenti 2. letnika magistrskega študija Medijskih komunikacij iščejo igralke in igralce za kratki igrani film “Dostava”. In dostavljalec si lahko ti! Pred snemanjem bo potekala avdicija, zato se prijavi.

Za snemanje igranega filma iščejo naslednje vloge:

  • Moškega, starega približno 25 let, ki bo igral glavno vlogo. Mateja, fanta povprečne postave s temnejšimi lasmi, ki pa je ravnodušen, flegmatičen, miren, zdolgočasen, hkrati pa zasanjan.
  • Moškega, starega približno 25 let, ki bo igral poštarja in prijatelja. Jureta, fanta povprečne postave z močnim karakterjem, ki je aktiven, veseljaški, hkrati pa malenkost paranoičen.
  • Moškega, starega približno 50 let, ki bo igral Antona, agresivnega in jeznega očeta.
  • Punco, staro približno 50 let, ki bo igrala Aleksandro, mamo povprečne postave s krajšimi rjavimi lasmi, prijazno, prijetno in misteriozno.
  • Punco, staro približno 25 let, ki bo igrala prijazno, skromno, odgovorno, komunikativno in sproščeno čistilko.
  • Moška, stara od 20 do 40 let, ki sta nevarnega izgleda.

Se vidiš v kakšni izmed vlog? Zgrabi priložnost in se preizkusi v filmski vlogi. Ker je produkcija študentska, igranje ne bo plačano, obljubljajo pa, da se boš z njimi imel/a fajn.

Avdicija bo v četrtek, 17. novembra 2022, na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko (Koroška cesta 46, Maribor). Zainteresirane/-i do 15. novembra 2022 izpolnite to kratko prijavnico na povezavi https://forms.gle/Mpr9BicV3DUGmaqW6

Snemanje filma pa bo potekalo decembra, nekaj dni, v Mariboru (največ med vikendi, morda pa tudi kdaj v popoldanskem času).

Te še vedno nismo prepričali? Poglej, kaj so študenti ustvarili lani.

Medijske komunikacije
Medijske komunikacije

Sorodni članki

Back to top button