Kultura

Fear The Walking Dead: velik preobrat

V peti sezoni AMC-jeve serije Fear The Walking Dead smo naglo strmoglavili v postapokaliptični svet živih mrtvecev.

Z nepričakovanimi zapleti, časovnim preskokom in pojavom radioaktivnih živih mrtvecev se sezona počasi bliža koncu.

Fear The Walking Dead,
Peta sezona serije Fear The Walking Dead se končuje.

Zadnji del bo na sporedu v ponedeljek, 30. septembra, ob 22. uri na kanalu AMC. Ustvarjalci serije so nam zagotovili, da nas čaka VELIK PREOBRAT, ki bo pomembno spremenil potek zgodbe. Le kaj bo to?

Bojte se preteklosti

Fear The Walking Dead,
Z obljubljeno šesto sezono v postapokaliptični svet prihaja velik preobrat.

V prvi polovici sezone so bili junaki na skupni poti iskanja odpuščanja za pretekle napake. Soočili so se s svojimi strahovi in preteklostjo. Morganov cilj je bil jasen, poiskati preživele in se boriti za to, da bo svet, čeprav okrnjen, vsaj malenkost boljši. Al se je odločila dokumentirati vsakdanjo bitko za preživetje. S tem ko je posnela sebe in svoje bližnje, je gledalcem ponudila drugačen vpogled v razmišljanje junakov, kar je postavilo temelje za nadaljevanje sezone. V drugi polovici se je dogajanje upočasnilo, v ospredje so bila postavljena večja vprašanja. Junaki so se spopadli z odločitvijo, kje in kako bodo živeli. Alicia je začela iskati način, kako bi se odmaknila od nasilja, ki je prevzelo njeno življenje. Dwight pa je spoznal, da bo kljub iskanju žene Sherry, moral živeti tudi zase.

Pogled v prihodnost

Fear The Walking Dead,
Zadnji del 5. sezone Fear The Walking Dead bo na sporedu v ponedeljek, 30. septembra, ob 22. uri.

Ljubitelji serije neučakano pričakujejo zaključek sezone. Z obljubljeno šesto sezono v postapokaliptični svet prihaja velik preobrat. Se bo vrnil nekdo iz preteklosti? Prihaja ponoven časovni preskok, morda vrnitev nazaj v preteklost ali pa nova sestrska serija? Mogoče pa je bil namig za velik preobrat skrit celo v eni izmed epizod pete sezone.

 

 PK / IPPR
 AMC TV
ikona snemalec Skybound

Tagi

Uredništvo DOSTOP.si

Administrator portala DOSTOP.si.

Sorodni članki

Preberi še

Close
Back to top button
Close
Close