GlasbaPriložnosti

Glasbene skupine in DJ-i prijavite se na Škisolov in Elektro Škisolov 2024!

Odprle so se prijave za Škisolov 2024, tekmovanje za mlade glasbene skupine, ki si z zmago priigrajo nastop na velikem odru Škisove tržnice. Letos Škisova tržnica prinaša tudi novost: priložnost nastopa na največji študentski prireditvi v Sloveniji želeli bodo omogočili tudi mladim DJ izvajalcem, zato letos razpisujejo novo tekmovanje, Elektro škisolov.

Razpis za neuveljavljene glasbene skupine, ki si želijo nastopiti na Škisovi tržnici 2024 traja od 23. februarja do 10. marca 2024. Žirija bo izmed prijavljenih skupin na Škisolov izbrala štiri finaliste, prav tako pa bo od 11. do vključno 16. marca na Facebook profilu Škisove tržnice potekalo glasovanje z všečki, s pomočjo katerega si bo mesto na finalnem izboru zagotovila še ena skupina.

Finalni izbor Škisolova se bo odvil 27. marca 2024 ob 19. uri v ljubljanskem lokalu Aula Cafe. Dve izmed nastopajočih skupin, ki bosta najbolj navdušile žirijo ter publiko, si bosta z zmago priigrali nastop na glavnem odru Škisove tržnice 2024.

Kako se lahko prijavi vaša skupina?

Skupina mora za prijavo na Škisolovu izpolnjevati naslednje pogoje:

  • imeti mora najmanj 3 avtorske skladbe;
  • imeti mora najmanj 1 posnetek / demo posnetek avtorske skladbe;
  • biti zmožna najmanj 30 minutnega nastopanja v živo;
  • vsaj polovica članov skupine mora imeti status dijaka ali študenta.

Prijave so možne preko obrazca na tej povezavi.

Si DJ? Prijavi se na prvi Elektro Škisolov!

Razpis za mlade DJ izvajalce, ki se želijo predstaviti na elektro odru letošnje Škisove tržnice je odprt od 1. do vključno 17. marca 2024. Izmed prijavljenih izvajalcev bo žirija izbrala 4 finaliste, ki se jim bo na finalnem izboru pridružil tudi favorit po izboru publike (glasovanje bo potekalo na Facebook profilu Škisove tržnice, od 18. do 22. marca).

Finale Elektro Škisolova se bo odvilo v lokalu Zorica, 4. aprila 2024 ob 19. uri. Zmagovalca, ki bosta najbolj prepričala žirijo ter zbrane, pa bosta 9. maja 2024 nastopila na elektro odru Škisove tržnice.

Izvajalec mora za prijavo na Elektro Škisolovu izpolnjevati naslednje pogoje:

  • imeti najmanj 15 minut avtorskega programa;
  • biti zmožen najmanj 30 minutnega nastopanja v živo;
  • imeti status dijaka ali študenta.

Prijave so možne preko tega obrazca.

Zveza ŠKIS
Zveza ŠKIS FB

Sorodni članki

Back to top button