Priložnosti

Natečaj: Prispevaj k reševanju sodobnih izzivov

Trajnostna energija je pomemben del reševanja sodobnih izzivov. Kot spodbudo mladim pri soustvarjanju naše skupne trajnostne prihodnosti na področju energetike, je Borzen pripravil poseben nagradni natečaj, glavna nagrada pa znaša 3000 evrov.

Natečaj za najboljše magistrsko delo na temo trajnostne energije vabi k sodelovanju vse študente. Sodelujejo lahko vsi študenti, ki bodo svoje magistrsko delo končali in uspešno zagovarjali do 30. septembra 2019. Tema magistrskega dela mora obsegati področje obnovljivih virov in učinkovite rabe energije, najboljše delo pa bo nagrajeno s 3000 evri.

Poleg nagrade se študentje potegujejo tudi za javno priznanje ter se preizkušajo v reševanju sodobnih izzivov trajnostne energetike. Natečaj je kot relevantnega prepoznala tudi ministrica za infrastrukturo, mag. Alenka Bratušek, ki je njegova častna pokroviteljica.

Prijave potekajo vse do 7. oktobra 2019 preko spletnega portala Trajnostna energija, kjer so na voljo tudi vse ostale informacije v zvezi z natečajem.

Z natečajem želi Borzen, slovenski operater trga z elektriko, spojiti znanstveno-raziskovalni potencial te populacije in aktualne probleme oziroma dileme trajnostne energetike. Borzen pod blagovno znamko “Trajnostna energija” informira in ozavešča o trajnostni energiji.

 

 ŠOS
 Pixabay

natečaj, Trajnostna energija, obnovljivi viri, učinkovita raba energije

Sorodni članki

Back to top button