IzobraževanjeTehnologijaZnanost

Nauči se kodiranja in inovativnosti!

Projekt Zavoda Ypsilon za mlade

Zavod Ypsilon vabi na CODE.INNOVATE.CONNECT projekt, ki ga organizira skupaj s SAP Slovenija. Projekt je zasnovan v treh delih, mladi od 16. do 30. leta pa se lahko udeležijo enega ali več sklopov dogodka.

#CODE so brezplačni tečaji programiranja v septembru, kjer se bodo mladi učili kode HTML5, JavaScript, CSS, Chatbot, tehnologije kriptovalut (Blockchain), ter postavitve spletne strani na platformo SCP. Tečaji programiranja bodo potekali v treh krajih – Ljubljani, Mariboru in Novi Gorici.

#INNOVATE projekt, kjer bodo udeleženci iskali kreativne poslovne rešitve za tri različne izzive – Smart Cities, Smart Villages, Sports Data – s pomočjo mentorjev ter imeli možnost osvojiti izlet v Beograd in glavno nagrado v višini 3500 evrov. Odvijal se bo oktobra v Ljubljani.

#CONNECT je zaključni dogodek celotnega projekta s posebnimi gosti, kjer bodo udeleženci iz petih držav predstavili svoj pitch pred strokovno komisijo, temu pa bo sledilo mreženje. Dogodek bo 20. oktobra 2018 v Ljubljani.

Projekt CODE.INNOVATE.CONNECT je namenjen vsem, ki bi radi:

  • se naučili programiranja,
  • iskali nove business rešitve s pomočjo mentorjev,
  • osvojili digitalna znanja in mehke veščine,
  • spoznali enako misleče posameznike iz petih držav.

Delavnice se bodo odvijale v slovenskem jeziku. Udeležba je brezplačna, udeleženci morate imeti s seboj le svoje računalnike.

Prijave in informacije najdeš na: cicproject.org/.

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGZavod Ypsilon
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button