Delo

Hitri razgovori z delodajalci na 7. karierni tržnici v živo na UM

Karierna tržnica se bo letos odvijala 15. aprila 2020 na Univerzi v Mariboru, na hitre razgovore pa se je potrebno prijaviti do 11. marca 2020.

Karierni center Univerze v Mariboru, v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, OE Maribor in OE Ptuj, organizira že 7. karierno tržnico v živo, ki bo potekala 15. aprila 2020. Na ta način želijo študentom in diplomantom Univerze v Mariboru ter mladim iskalcem zaposlitve zagotoviti priložnost, da vzpostavijo osebni stik s potencialnimi delodajalci. Karierni sejem z bogatim spremljevalnim programom bo potekal na Rektoratu Univerze v Mariboru.

Dogodek je namenjen predvsem študentom, diplomantom ter mladim iskalcem zaposlitve. V sklopu prireditve bo potekal pester spremljevalni program. Med drugim tudi hitri, informativni razgovori z delodajalci, na katere se je potrebno prijaviti do 11. marca 2020.

Kako se prijaviti na hitre razgovore?

Na elektronski naslov karierni.center@um.si je potrebno poslati življenjepis in spremno pismo (Zadeva: Hitri razgovor z (naziv delodajalca)). Tukaj so navedeni delodajalci, s katerimi bodo potekali hitri razgovori.

Rok za prijavo: 11. marec 2020

Kot del spremljevalnega programa na 7. karierni tržnici v živo bodo potekale tudi simulacije hitrih razgovorov s predstavniki delodajalcev na področju suficitarnih poklicev, z naslednjimi ​delodajalci: Univerzitetna knjižnica Maribor, Zavod PIP, Zavod Bistra Ptuj, Moj Biro in Zavod RS za zaposlovanje.

V okviru karierne tržnice bo potekalo tudi brezplačno profesionalno fotografiranje za življenjepis; CV klinika, na kateri bodo strokovnjaki svetovali, kako izboljšati svoj življenjepis; dogodek EURES –  svetovanje o zaposlitvenih priložnostih v Evropi in dogodek Kaj pričakujemo od novega sodelavca v suficitarnih poklicih (izvajalec Zavod RS za zaposlovanje).

 

 STA
 arhiv DOSTOP.si

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button