Kultura

Ko se robota zaljubita in pobegneta na mehiško mejo nastane komedija

Konec julija v kinematografe prihaja romantična komedija z naslovom Roboti, ki razkriva zgodbo ženskarja in preračunljive ženske, ki ji gre samo za denar, ko morata zaustaviti svoja lastna robota dvojnika pred popolno polomijo.

Na režiserski stolček romantične komedije Roboti sta sedla Casper Christensen in Anthony Hines, ki sta tudi napisala scenarij po kratki zgodbi “The Robot Who Looked Like Me” avtorja Roberta Sheckleya. V glavnih vlogah zaigrata Shailene Woodley in Jack Whitehall.

Napovednik je že na voljo, romantična komedija Roboti pa na redni spored v kinematografe prihaja 27. julija 2023.

 

V bližnji prihodnosti bodo roboti nazadovali in opravljali le manjše naloge in dela, pri tem pa bo prepovedano, da so videti enako kot ljudje, da jih ne bi popolnoma zamenjali. Charles je ženskar, ki na skrivaj uporablja natančno repliko robota, da zapeljuje ženske, medtem ko on igra videoigre in žanje uspehe. Nekega dne na drsališču spozna Elaine, ki ga popolnoma očara. Da bi jo osvojil, prične uporabljati svojega robota C2. Pri tem pa ne ve, da ima tudi Elaine lastno repliko robota E2, ki ga uporablja za osvajanje bogatih moških.

Na žalost se njuna robota srečata, zaljubita in pobegneta na mehiško mejo, da bi živela svobodno življenje. Elaine in Charles bosta morala stopiti skupaj in ju zaustaviti, preden se razkrijejo njune skrivnosti.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button