Priložnosti

Kot prostovoljec pomagaj brezdomnim psom in drugim živalim v Moldaviji

Imaš rad živali in želiš narediti kaj dobrega zase, kaj, kar je v tvoji moči in za to potrebuješ le odločenost in zagon, da to storiš? Preko programa Evropske solidarnostne enote lahko v Moldaviji opravljaš 7-mesečno prostovoljno delo.

Moldavija se sooča s precejšnjim številom brezdomnih psov in drugih živali, zato se zavetišča in organizacije trudijo, da jim omogočijo boljše življenje. Pri ljudeh želijo tudi vzbuditi čut zanje, jih ozavestiti glede problematike zavrženih živali in spodbuditi k odgovornemu ravnanju z ljubljenčki.

Odpira se ti super priložnost za 7-mesečno udeležbo v programu Evropske solidarnostne enote v Moldaviji!

Izziv je precej velik in potrebujejo pomoč, zato se odpira mesto za 7-mesečno prostovoljno delo v Moldaviji. Delo bo potekalo pri nevladni organizaciji ALGA (Association for the Protection of Homeless Animals), ki se ukvarja s pomočjo brezdomnim živalim.

Si za? Odprto je mesto za nadebudnega prostovoljca ali prostovoljko, ki jim bo pomagal pri vsakodnevnih opravilih in drugem delovanju. Seveda se ti odpira dragocena priložnost, da se naučiš mnogo novega, deliš svoje znanje in izkušnje ter prineseš kaj koristnega v svoj kraj. Pričetek dela je po dogovoru, od februarja ali marca 2020 do avgusta oziroma septembra 2020.

Prijavi se čim prej, rok za prijavo so podaljšali do ponedeljka, 10.2.2020. Svoj CV in motivacijsko pismo pošlji na programi@zavod-voluntariat.si.

Vse potrebne informacije pa najdeš na tej povezavi.

 

 mlad.si
 Pixabay

Sorodni članki

Back to top button