Štipendije

Mercator dijakom ponuja 100 kadrovskih štipendij

V Mercatorju so letos razpisali kar 100 kadrovskih štipendij. Če si dijak ali bodoči dijak, ne zamudi roka za prijavo na odprt razpis!

Mercator, ki v več kot 500 trgovinah po Sloveniji zaposluje kar 6000 ljudi v maloprodaji, se je letos odločil, da dijake in bodoče dijake razveseli s kadrovskimi štipendijami. In ne samo to, poleg mesečnih štipendij v višini 200 EUR na mesec, svojim štipendistom nudijo tudi nagrade za odličen končni uspeh, izlet ob koncu leta, podporo kariernega svetovalca skozi celoten študij, plačano prakso in počitniško delo ter še marsikaj.

Mercator ti poleg štipendije ponuja tudi nagrade za odličen uspeh, izlet ob koncu leta, in plačano prakso.

Nenazadnje, Mercator vsakemu od svojih štipendistov ob koncu šolanja nudi tudi zaposlitev za polni in nedoločen čas.

Zakaj je temu tako, je pojasnil predsednik uprave Mercatorja Tomislav Čizmić: »V Mercatorju se zavedamo, da so naši zaposleni, posebej pa to velja za naše prodajalce v maloprodaji, ogledalo našega podjetja. Dober prodajalec je steber vsake dobre trgovine, zato izobraževanju in usposabljanju naših (bodočih) zaposlenih posvečamo veliko pozornosti. Vabim vse dijake in bodoče dijake, da se prijavijo na razpis in se pridružijo naši veliki Mercatorjevi družini«.

V kolikor si želiš kadrovske štipendije v Mercatorju, izpolni prijavnico, ki jo najdeš tukaj (PDF). Prijavnico pošlji na zaposlitev@mercator.si ali po pošti na naslov Mercator d.d., Dunajska 107, Ljubljana.

Prijave so možne do 30.8.2019.

Razpis si lahko prebereš na mercatorgroup.si/sl/kariera.

Več novis o štipendijah lahko najdeš na naši spletni strani.

 

 STRATKOM
 
Pexels

Sorodni članki

Back to top button