Kultura

Ne drezaj v speče pse – marca prihaja nov kriminalni triler Speči psi

Konec marca na velika platna prihaja kriminalni triler z naslovom Speči psi, ki razkriva zgodbo nekdanjega detektiva oddelka za umore, ki se loti raziskovanja starega primera umora, potem ko je izgubil spomin.

Za film Speči psi je na voljo že prvi napovednik, kriminalni triler pa na redni spored v kinematografe prihaja 28. marca 2024.

 

Russell Crowe v filmu Speči psi upodobi nekdanjega detektiva oddelka za umore Royja Freemana, ki ima težave s spominom. Zato je prisiljen ponovno pregledati primer brutalnega umora, ki se ga ne more spomniti. Medtem ko življenje obsojenega visi na nitki, Freeman zbira brutalne dokaze iz desetletja stare preiskave umora in razkriva zloveščo mrežo zakopanih skrivnosti in izdaj, povezanih z njegovo preteklostjo. Zaupa le svojim instinktom in se sooči s srhljivo resnico – včasih je najbolje pustiti speče pse ležati.

Film je režiral Adam Cooper, ki je skupaj z Billom Collageom tudi napisal scenarij, po priznanem romanu Knjiga zrcal (The Book of Mirrors) avtorja E.O. Chirovicija.

V glavnih vlogah zaigrajo Russell Crowe, Karen Gillan, Márton Csókás, Thomas M. Wright, Harry Greenwood in Tommy Flanagan.

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button