Kultura

Nebesa, pekel in apokalipsa: zaključek serije Preacher

Zloglasna nadnaravna serija Preacher izstopa po svoji kontroverznosti in edinstvenem ter hudomušnem pristopu do svetopisemskih tem. Težko pričakovani zaključek bo na sporedu v ponedeljek, 9. decembra, ob 22. uri na kanalu AMC.

Angeli, demoni, pekel in nebesa, niso zgolj abstraktni pojmi, temveč resnični liki in kraji. Preacher je serija, kjer se Bog vozi na motorju, Hitler poveljuje v peklu, ljudje namesto besed uporabljajo pesti in usoda sveta leži v rokah pridigarja, njegove muhaste ljubezni in najboljšega prijatelja vampirja.

Četrta sezona serije Preacher gre h koncu.

V vrtincu norosti in nepričakovanega

Akcijska serija Preacher slovi po izjemni zasedbi, skrbno premišljeni zgodbi, nepričakovanih zapletih in napetih akcijskih prizorih. Zagotovo je eden izmed najboljših delov serije dinamičen prikaz zgodbe in potovanje po različnih krajih. Od New Mexica do New Orleansa in ne nazadnje Avstralije, v kateri je bila posneta zadnja sezona.

Izvršni producent Seth Rogen je povedal, da so s četrto sezono želeli zaključiti zgodbo v svojem slogu. V vrtincu norosti in nepričakovanega, ki ga imajo ljubitelji Preacherja tako radi. V zadnji sezoni je tako še več epskih spopadov in bojev, na katere so se igralci pripravljali tudi po mesec dni.

Zadnji spopad med Tulip (Ruth Negga) in Laro Featherstone (Julie Ann Emery), ki sta bili od samega začetka največji nasprotnici, bo nepričakovan in nenavaden. Zadnji del pa bo odgovoril tudi na največje vprašanje, ali bo pridigar Jesse Custer (Dominic Cooper) preprečil apokalipso. Mark Harelik, ki igra Boga, je zaključek opisal kot absurdno zadovoljujoč in dodal, da so zgodbe vseh likov kot hitri vlaki, ki se naglo približujejo isti postaji.

Težko pričakovani zaključek si boš lahko ogledal v ponedeljek, 9. decembra, ob 22. uri na kanalu AMC.

 

 PK / IPPR
 AMC TV

Uredništvo DOSTOP.si

Uredništvo portala DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button