Kultura

Na velika platna prihaja psihološka srhljivka Sinoči v Sohu

Prihodnji teden na velika platna prihaja psihološka srhljivka Sinoči v Sohu, v kateri glavno vlogo odigra Anya Taylor-Joy.

Prihodnji teden na velika platna prihaja psihološka srhljivka Sinoči v Sohu (Last Night in Soho) o mladem dekletu, ki ima možnost, da skrivnostno vstopa v šestdeseta leta prejšnjega stoletja. Tam spozna pevko, a ves glamur se kmalu spremeni v nekaj izjemno temnega.

Psihološko srhljivko je režiral Edgar Wright (Voznik, Noč neumnih mrtvecev, Scott Pilgrim proti vsem). Skupaj s Krysty Wilson-Cairns je napisal tudi scenarij. V glavnih vlogah zaigrajo Anya Taylor-Joy, Thomasin Harcourt McKenzie, Matt Smith in Diana Rigg.

Psihološka shrljivka Sinoči v Shou na redni spored v kinematografe prihaja v četrtek, 28. oktobra 2021. Govori o mladem dekletu Eloise, ki obožuje modno oblikovanje. Ima čuden šesti čut in ima možnost vstopiti v šestdeseta leta prejšnjega stoletja, kjer spozna bleščečo pevko Sandie. A London v šestdesetih ni tisto, kar se zdi. Glamur ni vse, kar se zdi, in sanje iz preteklosti pričnejo razpadati v nekaj veliko temnejšega.

Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button