Kultura

T.I.M. – Kaj se zgodi, ko se robotski pomočnik obrne proti lastniku?

Ta teden v kinematografe prihaja znanstveno-fantastična srhljivka z naslovom T.I.M., v kateri robot, v podobi človeka, skuša razdvojiti poročeni par, potem ko postane obseden s soprogo.

Film je režiral Spencer Brown, ki je skupaj s Sarah Govett tudi napisal scenarij. V glavnih vlogah zaigrajo Georgina Campbell, Eamon Farren in Mark Rowley.

Znanstveno-fantastična srhljivka T.I.M. bo na rednem sporedu v kinematografih od 23. novembra 2023 dalje.

Poročeni par Abi in Paul se preselita na podeželje, da bi skupaj preživljala kvaliteten čas, njun novi dom pa je sodoben dom s tehnološko integriranim strežajem, poimenovanim T.I.M. Gre za humanoidnega robota, ki ga Abi dobi v dar v podjetju Integrate Robotics, kjer je nastopila novo službo kot vodja oddelka za protetiko.

T.I.M. kuha in čisti, naredi popolno kopel, izvaja nebeško masažo stopal ter deli komplimente ali najde tolažilne besede. Zaradi vsega tega pa prične mož Paul sumiti, da je T.I.M. morda preveč osredotočen na zadovoljevanje vseh Abijinih potreb.

Ali je Paul paranoičen, ko se trudi po nedavni nezvestobi ponovno pridobiti Abijino zaupanje? Ali pa je T.I.M. res postal obseden z Abi in je uporabil vso svojo inteligenco, da bi prevzel Paulovo mesto?

In kako daleč je robot pripravljen iti?

 Karantanija Cinemas
 Karantanija Cinemas

Sorodni članki

Back to top button