Kulsko

Jajce najbolj všečkana fotografija na Instagramu

S 25 milijoni všečkov jajce prehitelo objavo Kylie Jenner.

Družbena omrežja so minuli konec tedna zabeležila nov rekord, postavila pa ga je preprosta fotografija jajca na belem ozadju. Ta je v nedeljo zvečer na družbenem omrežju Instagram postala najbolj všečkana fotografija z več kot 25 milijonov »srčki«.

S tem je prehitela objavo zvezdnice Kylie Jenner, ko je pred letom dni razkrila rojstvo hčerke. Za razliko od uspešne poslovnice Jennerjeve, ki je del zvezdniškega klana Kardashian in ima na Instagramu 123 milijonov sledilcev, je profil World_record_egg, v prevodu Svetovno rekordersko jajce, novinec na priljubljenem družbenem omrežju. Ustvarjen je bil v začetku januarja 2019, trenutno pa ima 5,3 milijona sledilcev (op.a.: 15. januar 2019) in le eno objavo – ki pa je postala rekordna.

»Dajmo skupaj postaviti svetovni rekord in dobiti največ všečkov na Instagramu. Premagajmo trenutni svetovni rekord, ki ga drži Kylie Jenner (18 milijonov). Imamo ga,« je bil odkrit neznani snovalec zmagovalne fotografije ob objavi.

Nevpadljiva studijska fotografija kokošjega jajca na belem ozadju je bila objavljena 4. januarja in v desetih dnevih podprla rekord, ki ga je postavila Jennerjeva, ko je 18. februarja lani objavila fotografijo roke svoje prvorojenke Stormi, ki jo ima skupaj z raperjem Travisom Scottom.

O človeku za novim rekordnim profilom ni znanega nič, a je neverjetno hitro postal vplivnež. Med drugim so se pojavila ugibanja, ali gre morda za dobro premišljeno marketinško potezo.

21-letna Jennerjeva je že priznala poraz in na Instagramu objavila humorni posnetek, v katerem razbije jajce na vročem asfaltu.

 

View this post on Instagram

 

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

https://www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPGDOSTOP.si,  STA
https://i0.wp.com/www.dostop.si/Slikevsebina/fotograf.JPG?w=780splet (vir)

Sorodni članki

Back to top button