KulskoTrendi

Kako poleti ostati v stilu? Nekaj nasvetov za modno poletje

Ko se odpravljaš na plažo, je težko uskladiti udobje s stilom. Kopalke lahko nosiš, ko se nameravaš sončiti ali kopati. Kaj pa boš oblekel, ko se s prijatelji odpraviš na pijačo ali druženje? Predstavljamo ti nekaj idej!

Ne glede na to, ali imaš načrtovane počitnice ob plaži in na morju, ali drugje na toplem, včasih preprosto ne veš, kaj obleči. Vsekakor boš želel strateško premisliti vsak element svoje obleke, od obutve za prosti čas do nepremočljivih dodatkov in pokrival. Tokrat ti predstavljamo nekaj idej, kaj obleči na plaži, ali kjerkoli drugje.

Dodatki in obuvala

Izberi ‘sandalčke’! Morda je najpomembnejši del izbire fita za plažo ravno obutev: biti mora dovolj udobna za hojo, vendar vseeno izgledati kot povezan del tvoje obleke. Obuj par udobnih sandalov, ki jih boš zlahka obul ali sezul med sprehodom po peščenih obalah. Poišči sloge z oblazinjenimi podplati za celodnevno nošenje.

Flowy oblekica in slamnata torbica? Če želiš popoln fit za plažo, kombiniraj poletno obleko z lepo torbo. Odločiš se lahko za padajočo maxi obleko iz zračnega blaga, kot je regenerativni bombaž ali lan, k temu pa dodaš še popolno poletno torbo. Ne samo, da dopolnjuje estetiko plaže, ampak tudi doda teksturo in zanimivost tvoji obleki.

Dodaj tudi sončna očala. Če nisi posebej zainteresiran za plastenje čez bikini (ali kratek top in kratke hlače), lahko še vedno dodaš nekaj subtilnega nakita ali odličen par sončnih očal – ki so zelo uporabna tudi na soncu.

Sončna očala niso le stilski dodatek, pač pa tudi odlična zaščita pred soncem.

Kaj pa obleke, majice, hlače …

Ne skrbi, tudi tu ti ponujamo nekaj idej! Z ujemajočim se kompletom (kot je majica in kratke hlače), izgleda, kot da si v svojo obleko vložil ogromno truda. Kljub temu vseeno dovoliš, da tvoje kopalke ukradejo spektakel. Ta videz je utelešenje udobja na plaži, a usklajen komplet še vedno daje občutek, da je vzvišen in sestavljen. Podoben videz lahko dosežeš tudi s platnenim zgornjim delom in hlačami.

Čez kopalke lahko vržeš tudi prosojno oblekico. Z nekaj prilagoditvami bo ta poletni ulični videz v hipu pripravljen za na plažo. Če želiš biti pripravljena na videz, ki bo obračal glave tako podnevi kot ponoči, nosi črn bikini s prosojno črno prekrivno maxi obleko. Dodaj preprost zlat nakit, bel clutch in spni lase v eleganten čop za videz, ki se enostavno poda iz dneva v noč.

Denim srajca čez kopalke? Denim se morda zdi nekoliko pretežak za na plažo, zato se lahko odločiš za kratke hlače in ujemajočo se srajco iz šambra. Material omogoča dihanje, vendar daje malo več pokritosti. Ta videz je hkrati sproščen in ležeren. Zapenjanje z gumbi je izjemno vsestransko: srajco lahko nosiš odprto ali zaprto, z vozlom spredaj ali dolgo.

Poskrbi, da boš v stilu, hkrati pa ti naj bo kar se da udobno.

Predstavili smo ti nekaj idej, oblekel pa se boš sam! Še nekaj dodatnih idej lahko najdeš tukaj.

DOSTOP.si / IK
Unsplash

Sorodni članki

Back to top button