Trendi

Vroči modni trendi za pomlad in poletje 2024

Moda je odraz časa, posameznikovega stila in kreativnosti. Modne smernice za pomlad in poletje 2024 smo do potanka spoznali na Europarkovi pomladno-poletni modni reviji. Obeta se nam sezona barvitosti, živahnosti in osupljivih stilov, ki jih je prikazala Europarkova modna brv.

Na osrednjem prireditvenem prostoru Europarka se je v četrtek zbrala množica ljubiteljev mode, ki je nestrpno pričakovala trende, ki jih prinašajo letošnji topli meseci. Kakšni bodo torej prihajajoči modni trendi?

Modni trendi za pomlad in poletje

Tema letošnje revije je napovedovala barvito pomlad in vroče poletje. Prav takšni so trendi s katerimi se bomo srečevali na ulicah v prihajajočih mesecih. Stilistka, Špela Štamol, je skrbno izbrala najnovejše modne kose in barvne kombinacije, ki so prevladovale na brvi.

modna revija, modni trendi, modna brv, moda
Na modni brvi so se sprehodili številni znani obrazi, med njimi je bil tudi Tibor Golob.

Žareče barve so vsekakor prevzele prvo mesto. Živo rdeča, rumena in roza barva so izpodrinile bolj umirjene pastelne odtenke ter prevzele modne trende. Na rdeči preprogi smo prav tako imeli možnost videti veliko jeansa. In medtem ko so se žareče barve povzpele na vrh, so svoj trenutek pod žarometi dobili tudi vzorci. Cvetlični, abstraktni in geometrijski vzorci so krasili modne kreacije ter jim dodajali dimenzijo in živahnost.

Kdo je poskrbel za dobro vzdušje?

Na modni brvi se je sprehodilo tudi nekaj znanih obrazov, ki so popestrili dogajanje. Med manekeni in manekenkami so bili tudi vplivnež Žan Cehnar, glasbenica Ana Praznik, plesalka Gordana Grandošek Whiddon in modni fotograf Tibor Golob. To je modnim stajlingom in dogajanju dodalo prav poseben čar.

modna revija, modni trendi, modna brv, moda
Za izvrstno glasbo je med modno revijo poskrbela Buryana.

Dogajanje na modni reviji ni bilo omejeno le na modno brv, na kateri je dogajanje vodila Natalija Bratkovič. Pravo presenečenje so predstavljali otroci Plesne šole Sebastian, ki so s svojimi pisanimi pomladno-poletnimi kosi navdušili občinstvo. Medtem pa je pevka Buryana s petjem in glasbenimi ritmi prispevala k pozitivnemu vzdušju na tem modnem spektaklu.

Dobili smo torej vpogled v najnovejše modne trende. Težko pričakovana pomlad in poletje bosta kot nalašč za vse, ki uživate v barvah in vzorcih. Lahko se le še veselimo, kako bodo ti kosi zaživeli v naših vsakodnevnih stajlingih.

Rebeka KRASNIĆ
Rebeka KRASNIĆ

Rebeka Krasnić

Novinarka

Sorodni članki

Back to top button