Priložnosti

Odgovor je pogovor – postani prostovoljec za TOM telefon 2024

TOM telefon, telefon za otroke in mladostnike, je program svetovanja in informiranja otrok in mladostnikov. Zveza prijateljev mladine Maribor te vabi, da se pridružiš TOM-u telefonu in postaneš njihov prostovoljec.

Postani prostovoljka/prostovoljec mariborske svetovalne skupine TOM-a!

Odraščanje je burno obdobje, ki prinaša veliko sprememb, vprašanj in mnoge pasti. Vsak otrok in mladostnik potrebuje priložnost, da se o njih sproščeno pogovori. Svetovanje, ki ga nudi TOM telefon, je anonimno in zaupno, opravljajo ga prostovoljke in prostovoljci po vsej Sloveniji.

Mladi lahko pokličejo na TOM telefon vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih med 12. in 20. uro, na brezplačno telefonsko številko 116 111.

ZPM Maribor te vabi, da postaneš njihov prostovoljec in pomagaš otrokom ter mladostnikom pri soočanju z odraščanjem. Pogoj za svetovalno delo je opravljeno osnovno izobraževanje, ki bo potekalo na ZPM Maribor (Razlagova 16). Prostovoljci morajo biti polnoletni, nekaznovani in imeti zaključeno srednješolsko izobrazbo.

Prijaviš se lahko preko spletne prijavnice, rok za prijavo je 25. marec 2024.

Za dodatne informacije se obrni na Kornelijo Kaurin preko telefonske številke 02 229 69 13 ali maila kornelija@zpm-mb.si.

ZPM Maribor
Arhiv DOSTOP.si

Sorodni članki

Back to top button