Delo

Podjetništvo na podeželju: Pridružite se spletni konferenci!

Pripravite se na razburljivo potovanje v svet podeželskega podjetništva. Z veseljem sporočamo in vas vabimo na spletno konferenco, ki bo potekala ob zaključku mednarodnega inovativnega projekta Rural Business Innovation HUB, namenjenega spodbujanju podjetništva mladih, zlasti na podeželju.

Erasmus + projekt Rural Business Innovation Hub (št. projekta 2021-1-RO01-KA220-YOU-000029192) se je pretekli dve leti ukvarjal s spodbujanjem podjetništva med mladimi na podeželju. Skozi celoten dvoletni projekt so partnerji v projektu raziskovali in odkrivali trajnostne rešitve, ki bi mladim omogočili stopiti na lastno podjetniško pot.

Ne glede na to ali ste popoln začetnik ali “veteran” na področju podjetništva, se boste na spletni konferenci lahko seznanili s številnimi strategijami za poslovne podvige, lahko boste navezali stike s potencialnimi partnerji in izkušenimi podjetniki. 

Konferenca bo potekala na malo drugačen način, saj se boste lahko vključili v kratke praktične delavnice, ki bodo polne pomembnih podjetniških veščin in znanj. Spoznali boste najsodobnejše oblike trženja, načine financiranja in še veliko več. 

Udeležba na konferenci je brezplačna. Potrebna je samo predhodna registracija preko obrazca na tej povezavi.

Več informacij o konferenci lahko dobite na spletni strani projekta.

Ta konferenca ni le srečanje – je priložnost za učenje, mreženje in sprožanje pomembnih sprememb na podeželju. Vabljeni vsi podjetniki in sanjači. Računamo na vašo prisotnost, da bo ta dogodek resnično nepozaben. 

Skupaj povzdignimo podjetništvo na podeželju!

Projekt financira Evropska unija.

Izražena stališča in mnenja so izključno stališča in mnenja avtorjev in ne odražajo nujno stališč in mnenj Evropske unije ali Izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA).

Better Future in Smart Idea
Better Future in Smart Idea

Sorodni članki

Back to top button