Delo

Za študente zdravstvene nege na voljo študentska dela v UKC Maribor

UKC Maribor je preko družabnega omrežja povabila študente zdravstvene nege na študentsko delo. Ponujajo delo na različnih oddelkih, zato se tudi plačilo razlikuje.

Univerzitetni klinični center – UKC Maribor študente zdravstvene nege vabi na opravljanje študentskega dela in s tem zagotavljanje oskrbe pacientov v bolnišnici. Na posameznih oddelkih se soočajo s kadrovsko stisko, zato potrebujejo dodatno pomoč.

V UKC Maribor ponujajo študentsko delo za 7,5 evra na uro za delo v oddelkih intenzivne terapije. Za delo na ostalih oddelkih  nudijo 6,5 evrov na uro.

Zato vas vljudno vabimo, da se nam pri zagotavljanju medicinske oskrbe pacientov, ki se zdravijo v UKC Maribor, pridružite in sicer v obliki študentskega dela. Glede na zahtevnost dela na posameznih oddelkih je le to različno ovrednoteno. In sicer 7,50 evrov na uro za delo v oddelkih intenzivne terapije ter 6,50 evrov za delo na ostalih oddelkih.

Vsi zainteresirani študente smeri zdravstvene nege tako se lahko prijavijo koordinatorju za študentsko delo Nejcu Centrihu na nejc.centrih@student.um.si.

 

 maribor24
 Unsplash

Sorodni članki

Back to top button