Priložnosti

Posnemi video in odleti v EU prestolnico po svoji izbiri

Rad spoznavaš Slovenijo, snemaš in potuješ? Potem sodeluj v video natečaju EU projekt, moja zgodba 2019. Posnemi video in osvoji letalsko karto za dve osebi v eno od EU prestolnic. Lanski nagrajenci so si izbrali Varšavo, v katero EU prestolnico pa bi se odpravil ti?

Kako lahko sodelujem?

Prijaviš se lahko z videom v dolžini do 60 sekund, ki prikazuje projekt, osebo ali zgodbo, sofinancirano iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Evropskega socialnega sklada ali Kohezijskega sklada. Iz videoposnetka mora biti razvidna povezava z evropskim sofinanciranjem (npr. omenjeno preko govora, s podnapisom, prikazom EU table ali kako drugače).

Posnemi video, v katerem predstaviš Evropski projekt in si pribori letalsko karto za dve osebi v katero izmed Evropskih prestolnic.

Posnetek je lahko posnet s kamero ali mobilnim telefonom v kakovosti HD (vsaj) 720p (lahko gre tudi za animiran video). Nato ga objavi na enem od svojih kanalov (Youtube, Vimeo, Facebook ali podobno) in do 10. novembra 2019 pošlji povezavo preko obrazca.

Natečaj je odprt za vse državljane Evropske unije, ki so stari 18 let in več. Podrobnosti s pogoji sodelovanja pa lahko najdeš v priponki.

Tudi letos bo zmagovalec prejel letalsko karto za dve osebi v eno od prestolnic EU. Zmagovalca bo določilo spletno glasovanje, ki se bo začelo na spletni strani www.eu-skladi.si po koncu oddaje videev in bo trajalo do 15. decembra 2019.

Zmagovalec bo znan 17. decembra 2019.

Kaj so evropski projekti?

Če si že kdaj obiskal Narodno galerijo, kopališče v Tivoliju, Pot pastirskih škratov na Krvavcu ali enega od 25 zdravstvenih domov po Sloveniji, uporabil storitve E-uprave ali se zapeljal po avtocesti med Draženci in Gruškovjem, si jih že spoznal.

Vse to so evropske zgodbe, podprte z evropskimi sredstvi. Pogosto jih označujejo table z napisom “Naložba v vašo prihodnost”, namige pa lahko poiščeš tudi na eu-skladi.si/sl/primeri-dobrih-praks). Vsi sofinancirani projekti so sicer objavljeni na http://eu-skladi.si/sl/seznam-projektov.

Za dodatne informacije pa lahko pišeš na info.svrk@gov.si.

 

 eu-skladi.si/sl/
 Pixabay
ikona snemalec Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko

Sorodni članki

Back to top button