Izobraževanje

BEST tehnični dnevi brezplačno ponujajo nova praktična znanja

Od 22. do 26. septembra bodo na odprti delavnici FabLab Maribor potekali BEST tehnični dnevi.

Na dogodku BEST tehnični dnevi bodo udeleženci v skupinah po štiri tekmovali v razvoju izdelka na tematiko, ki bo razkrita na samem dogodku. Tekom dogodka se bodo naučili uporabe strojev ne samo v teoriji, ampak tudi v praksi. Ekskluzivno pa bodo za udeležence nudili delavnice uporabe preoblikovalnih tehnologij. Rezultat dogodka bodo praktični izdelki, na katere bodo zelo ponosni.

Dogodek BEST tehnični dnevi je popolnoma brezplačen. Namenjen je vsem, ki jim teoretična znanja iz fakultet ne zadoščajo in se želijo naučiti in ustvariti nekaj več. Prvi dan bodo potekala usposabljanja, kjer bodo udeleženci spoznali osnove MAG varjenja, CNC rezkanja in laserskega graviranja. Naslednji dan bo udeležencem predstavljena tema končnih izdelkov, ki jih bodo s pomočjo strojev morali izdelati v predhodno določenih ekipah v omejenem času.

BEST tehnični dnevi

Udeleženci bodi za izdelavo izdelkov na voljo imeli tri dni. Med delom bodo prisotni mentorji iz FabLab Maribor, ki jih bodo usmerjali in poskrbeli za varnost pri delu. Zadnji dan bo na vrsti predstavitev končnih izdelkov. Na dogodku bo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo.

Udeleženci se prijavljajo posamezno, ki pa bodo na dogodku razdeljeni v skupine po štiri ljudi. Če se prijavljajo prijatelji, ki bi radi bili v isti ekipi, pa to organizatorjem lahko sporočijo na začetku dogodka. Prijavni obrazec in urnik sta dostopna na spletni strani. Več informacij o dogodku pa je na voljo na Facebook dogodku.

 

Vitja KOS KRŠTINC, BEST
Pixabay

Sorodni članki

Back to top button