Priložnosti

Mladim inovativnim podjetjem je znova na voljo 75.000 evrov za rast in pospešitev prodaje

Jesenski krog financiranja Slovenskega podjetniškega sklada (SPS) za inovativna mlada podjetja je tukaj.

Podjetjem je tudi letos na voljo priljubljeno konvertibilno posojilo SK75 v višini 75.000 € (več informacij), namenjeno rasti in pospeštivi njihove prodaje, prav tako pa je podjetjem na voljo tudi soinvestiranje z zasebnimi investitorji SI-SK v višini od 100.000 do 600.000 € (več informacij).

SK75 je že pomagal rasti danes uspešnim podjetniškim zgodbam, kot so Malinca, Ollo audio, Fastcast, Vigo, Beeping, Printee, Melon & Lime in mnogi drugi. Novost letošnjega razpisa je znižana minimalna starost podjetja na 6 mesecev, doslej je moralo biti podjetje staro 1 leto. Najvišja starost podjetja ostaja omejena na 5 let.

Podjetja imajo pred prijavo na razpis SK75 tudi možnost prijave v predselekcijski postopek. Tega za Slovenski podjetniški sklad izvaja Start:up Slovenija. S to prijavo pa si lahko pridobijo do 40 od skupaj 100 možnih točk na razpisu. Rok za prijavo v predselekcijski postopek je 9. september, rok za prijavo na razpis SK75 pa 2. oktober. Rok za prijavo na SI-SK je 30. september.

Obišči roadshow dogodek

Zainteresirane podjetnike bomo o vseh možnostih in podrobnostih obeh razpisov seznanili na dveh roadshow dogodkih. Ta bosta v Mariboru in Ljubljani. Dogodek v Mariboru bo v sredo, 2. septembra 2020, ob 16. uri na Tovarni podjemov (program), dogodek v Ljubljani pa v četrtek, 3. septembra 2020, ob 16. uri v Tehnološkem parku Ljubljana (program).

 

 Start:up Slovenija
Pixabay

Sorodni članki

Back to top button